Skiferie i Verbier

På en skiferie i Verbier skiområde bliver man en del af et af en af verdens største skiområder, 4-Valées, De fire dale, som byder på intet mindre end 400 km piste. Pistekørsel er dog ikke grunden til at man tager på skiferie i Verbier. Verbier skiområde er derimod et gennemført freeride paradis. Her er mindst lige så mange km offpiste, som der er piste. Dette giver fantastiske muligheder for at køre masser af pudder på skiferie i Verbier.

Samtidigt er meget af offpisten utroligt let tilgængelig, så man behøver ikke at tage på lange hikes for at få gode linier. Her er simpelthen så mange muligheder i Verbiers enorme skiområde. Når man via pisterne skal transporteres fra det offpiste er her mange forskellige pister at vælge mellem. Det er dog ikke fordi at området er vanvittigt stejlt. Langt størstedelen af pisterne er røde og blå, som derfor henvender sig til den lidt øvede skiløber. Verbier skiområde ligger i 1500m til toppen af Mont Fort i 3300m højde. Det betyder stor snesikkerhed og masser af sne i højderne på skiferie i Verbier.

Verbier offpiste

Offpisten i Verbier er helt fantastisk.

Verbier snowpark

Snowparken i Verbier er ikke på højde med andre snowparks i Schweiz, men det er stadig en god snowpark.

Verbier afterski

Efter en lang dag på ski, kan det være lækkert at få festet igennem. Her er Verbier også helt fantastisk. Afterskiingen og nattelivet er helt i særklasse. Her kommer dog mange rige folk, så priserne er skruet utroligt meget i vejret. Det er en dyr by at opholde sig i, men Verbier skiområde byder også på masser af utrolige oplevelser. Vil man have freeride, skal man tage på skiferie i Verbier.

6-dages liftkort: 317,00 €

Verbier pistekort:

Verbier, pistekort, skiferie

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.