Skiferie i Zermatt

På skiferie i Zermatt skier man omkring det mest berømte bjerg i Schweiz, Matterhorn. Zermatt skiområde er et af verdens bedste skiområder. Skiområdet byder sammen med Valtournenche og Cervinia i Italien på 245 km piste i det store skirama.

Zermatt skiområde strækker sig fra Zermatt by i 1620m højde til 3820m højde. Det givet et imponerende vertikalt fald på 2200m. Dette er det næststørste i verden. Det betyder at der findes alle former for skiløb i Zermatt skiområde. Mulighederne er endeløse på skiferie i Zermatt. Fra gletscherskiløb med fantastisk udsigt, til de 29 bjergtoppe over 4000m som er synlige fra skiområdet, til tæt skovskiløb som man nærmer sig byen.

Toppen af Zermatt skiområde, på Klein Matterhorn gletscheren er det højeste liftservicerede udkigspunkt i Europa. Det kan man nemt udnytte på skiferie i Zermatt.

Zermatt skiområde til eksperten

Sammen med Cervinia har Zermatt skiområde det hele. I artiklen her vil der dog blive fokuseret på skiferie i Zermatt, som først og fremmest er et skiområde til den øvede og ekspert skiløberen. Udfordringerne på skiferie i Zermatt er store i det omfangsrige og stejle terræn som ligger omkring det ikoniske Matterhorn bjerg.

Zermatt skiområde består af 3 skiområder, som i sig selv ville være store nok til at være selvstændige, men de er forbundet med lifter. Der er Rothorn, Gornergrat/Stockhorn og Schwarzsee/Kleiner Matterhorn skiområder. Hver især byder skiområderne på udfordringer for alle og det kan ikke betale sig at bruge en masse tid af ens skiferie Zermatt i lifter for at skifte mellem bjergene i løbet af dagen. Der er muligheder nok på alle bjerge til en hel dags skiløb på skiferie i Zermatt.

Zermatt offpiste

Zermatt offpiste har alt hvad hjertet begærer

Zermatt Snowpark

Zermatt snowpark har også åbent om sommeren

Zermatt skiområde har som tidligere nævnt det hele. Især hvis du er en erfaren skiløber og har lyst til udfordringer er det et fantastisk skiområde. Freeride mulighederne er i verdensklasse og alene diversiteten i skiområdet gør Zermatt til en oplagt destination for den næste skiferie.

6-dages liftkort: 405 CHF

skiferie Zermatt

Zermatt pistekort:

Zermatt pistekort, ski

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.