Hvis du har drømt om en vintersæson som skiinstruktør i Østrig har der de seneste år ikke været tvivl om, at Blivskiinstruktor.dk har været et stærkt bud på at få denne oplevelse opfyldt. Med 100 danske kursister i december 2013 på deres egen udvidede uddannelse i Østrig har interessen været støt voksende.

blivskiinstruktor.dk

Flere pladser ledige

I sidste uge offentliggjorde Blivskiinstruktor.dk så, at der nu er skabt få ekstra pladser i det fuldt bookede team i Østrig og dermed mulighed for, at skientusiaster med en skilærer i maven alligevel kan blive en del af teamet hos Blivskiinstruktor.dk den kommende vinter. Vi har spurgt en af drivkræfterne bag firmaet, Ottar Í Hjøllum, hvad der ligger bag udvidelsen.

bliv skiinstruktør

”Min fornemmelse er, at vi er lykkes med den vision vi for tre år siden søsatte Blivskiinstruktor.dk med. En vision, om ikke blot at tilbyde en skilæreruddannelse, men at skabe et totalkoncept hvor tryghed, fællesskab og oplevelser for livet er i centrum.” forklarer Ottar.

Fællesskab på flere fronter

Konceptet hos Blivskiinstruktor.dk bygger på en grundig forberedelse frem til skisæsonen, hvor Blivskiinstruktor.dk hjælper med et job i Østrig med jobgaranti. Herudover lader specielt fællesskabet til at være et omdrejningspunkt.

Camilla og Pernille

Det var stort at opleve, hvordan introdagen i Danmark, bustransporten og 14 dage på et 4-stjernet hotel i Østrig kunne skabe så unikt et fællesskab blandt 100 danskere som vi så sidste år. Det er klart at man skal arbejde for det selv, men med de rigtige rammer kan man komme langt, siger Ottar. Han uddyber,

Vores destinationer ligger tæt, hvilket gør, at vores skiinstruktører besøger hinanden i weekenden til ski, afterski eller fx World Cup slalom. Det kommer ikke af sig selv. Derudover afholder vi teamdage i Østrig, som giver ekstra krydderi på oplevelsen. Det knytter tætte venskaber, der dyrkes både før, under og efter sæsonen.

Afgang fra Danmark

VIDEO (tryk på billedet)

[video_lightbox_vimeo5 video_id=95754571 width=1000 height=563 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2014/08/Blive-skiinstruktør-video.jpg]

 

Begejstrede skilærere

Kigger man på Trustpilot efterlades man da også med indtrykket, at Blivskiinstruktor.dk’s skilærere er begejstrede. En score på 9.3 taler et klart sprog.

Netop fællesskabet omtaler skilæreren, Lea Bach Sloth, på Trustpilot.dk: Var igennem et fantastisk forløb i Østrig, de klædte mig på I Danmark, hjalp mig under uddannelsen og gav mig en masse nye venskaber og bekendtskaber. Havde selv fundet job, men er meget glad for, at jeg alligevel tog uddannelsen igennem Blivskiinstruktor.dk, de gav mig meget med i bagagen!

skiinstruktør fællesskab

Blivskiinstruktor.dk afholder i år introdag for deres team 4. oktober 2014. Der er afrejse 30. november 2014. Du kan indtil 14. september 2014 søge job og en af de få, sidste pladser hos dem. For mere info se snowminds.dk eller Facebook/blivskiinstruktor.dk.

Evi på hinterhaag