Vi var oppe fra morgenstunden, for at nyde den nyfaldne sne. Den første tur ned over backseite var ikke noget at råbe hurra for, men da først Schindlergrat åbnede blev det fantastisk. Først kørte vi chutes på skiers højre, hvor min skimakker knaldede albuen ind i nogle klipper da han kører over nogle sten efter at have taget et mindre drop. Herefter skiftede vi side og kørte ned af de nordvestlige chutes. Som på den anden side var her masser af face shots og lækker løs pudder. St. Anton var virkeligt i gavehumør i dag, på trods af det kun moderate snefald. Henover middag bevægede vi os mod Rendl og det var her det gik galt. Vi kørte en traverse på Rendl frontside, det blev dog gjort for højt, så der var masser af sten. En af disse ramte jeg hårdt og væltede ned af bjerget. Her vælter jeg ned over 2-3m klippe. Umiddelbart er der ikke sket andet end et lille slag på låret. Så jeg går op igen og vi får en forholdsvist god tur ned, med let pudder, dog med hårdt underlagt. Det er i hvert fald godt nok til at vi tager 2 ture mere, inden jeg fræser hjem for at komme på arbejde.

Da jeg kommer hjem og begynder at få taget mit skitøj af, kan jeg godt se at der er noget galt med mine skibukser. De er helt beskidte og revet op. Min første tanke er at jeg ikke kan forstå, hvorfor de er beskidte. Jeg er jo ikke væltet ned over noget jord. Jeg kigger herefter ned på mit ben og ser at jeg har skåret mig dybt ind i baglåret. Ringer til arbejde og siger at jeg ikke kan komme i dag, da jeg nok skal syes. Prøver at få det sagt på tysk, men stresser så meget at jeg bliver nødt til at slå over i engelsk. Jeg tager bussen og får en af mine kammeraters storebror til at køre med rundt, så jeg kan tænke på andet end mit sår. Jeg får det alligevel ret dårligt, men klarer busturen og kommer til lægen.

Da jeg står ved sekretæren, finder jeg ud af at jeg mangler både blå sygesikring og østrigsk E-card. De vil dog gerne behandle mig alligevel, så kommer ind til lægen. Her får jeg først taget nogle røntgen billeder for at se om knoglen er beskadiget. Det er den heldigvis ikke og jeg kommer på briksen for at blive syet. Såret er omkring 10 cm langt og 2-3 cm dybt, dette betyder at jeg får 13 sting syet i. På intet tidspunkt har det gjort ondt. Lægen stod og trykkede og pressede på såret, det var ikke smertefuldt. Hvilket jeg finder meget underlig. Nu går der dog 10 dage inden jeg får stingene ud, hvilket også betyder 10 dage uden skilløb. Det er jeg ikke overdrevet tilfreds med. Glæder mig allerede til at komme ud at stå igen. St. Anton er sku lidt kedelig, hvis ikke man står på ski. Der er dog nu ingen tvivl om, hvem der skal filme når bliver lavet tricks i parken.

skade, st. Anton, rendl,