Japan

Japan er en drøm for enhver offpiste entusiast. En kort sæson, hvor snefaldet ofte nærmer sig 2o m, giver en stor sikkerhed for at køre det dybeste og tørreste sne i din skikarriere. En skitur til Japan med offpiste skiløb vil være en skiferie som du vil huske.

Vil du på en billig skiferie i Japan? 10-dage på ski for under 17.000 kr

Offpiste ski japan
Eric Pollard i dyb sne i Japans Offpiste

Puddersne i Japan

Det store snefald i Japan skabes når den tørre og kolde luft, som bevæger sig henover Sibirien rammer havet og bliver mættet af vand. Når disse systemer rammer de japanske bjerge falder det i store mængder af tør puddersne. Japan har skiterræn som strækker sig fra træerne op til det højalpine.

Sammenlignet med europæiske og amerikanske skiområder, er konkurrencen om den friske sne meget lille. Især i de mindre japanske områder, som Myoko Kogen, er der næsten ingen andre som kører offpiste.

Japan 2012

Se Morten Agersnap udforske noget af det bedste skiløb i Japan i Myoko

Udover at have fantastisk skiløb i Japan er der også masser af andre kulturelle aktiviteter, som du kan tage dig til på en skiferie i Japan. Det er et absolut must at prøve de såkaldte Onsen, som er bade med vand fra varme kilder. Og så skal du naturligvis også prøve den traditionelle Saké, som er japansk risvin.

Offpiste ski Japan

Selv hvis der er mange folk, er det ikke urealistisk at du vil opleve at dine spor er dækkede til af ny sne efter en tur i liften. Offpiste ski i Japan er legendarisk for de mange faceshots og hoftedyb puddersne.

Vil du med til 10-dages offpiste tur i Japan for under 17.000 kr?

Skiområder i Japan

Nimbus Independent – En Route Niseko

En uforglemmelig visuel fornøjelse med de kreative skiere fra Nimbus Independent. Deres meget surfinspirerede stil passer perfekt til den dybe sne i Japans offpiste.

Ski Japan er et must for enhver offpiste skiløber. Den variende offpiste japan gør det en skiferie Japan til en uforglemmelig oplevelse. Få en billig skiferie Japan.

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.