Skiferie i Myoko Kogen

Stort årligt snefald

Myoko Kogen er et af de mindre kendte skiområder i Japan. Men det betyder dog ikke at der ikke er noget at komme efter i Myoko Kogen, tværtimod. Myoko Kogen er et af de bedste skiområder i Japan. Et gennemsnitligt årligt snefald på 13m, udfordrende terræn og få turister, gør Myoko Kogen til et oplagt skiområde for enhver offpiste skier, der ønsker at stå på ski i Japan.

Den ultimative offpiste skitur til Myoko Kogen. 10 dage på ski for mindre end 17.000 kr

Offpiste skiløb er ikke forbudt i Myoko Kogen.

ski Myoko Kogen
Dyb sne i Myoko Kogen offpiste

Myoko Kogen – Et af de bedste skiområder i Japan

De amerikanske pudderentusiaster på Powderhounds.com har vurderet Myoko Kogen til at være en af seks i kategorien Best Overall Resort og en af tre i kategorien Best tree skiing Japan.

  • Vertikalt drop: 1124 m
  • Årligt snefald: 13 m
  • 70 Lifter
  • 95 Nedfarter
  • Længste nedfart: 8,5 km
  • 25% Begynder terræn
  • 53% Øvet terræn
  • 22% Ekspert terræn

Rig kultur i Myoko Kogen

Myoko Kogen er endnu ikke blevet spoleret af turisme og den traditionelle Japanske kultur findes her ganske urørt og uspoleret. De velkendte varme kilder, såkaldte Onsens findes her i hobetal.

Består af flere skiområder

Myoko Kogen er egentligt 10 forskellige mindre skiområder som er forbundet af shuttle busser. Hovedområdet i Myoko Kogen er Myoko Akakura som består af Akakura Onsen og Akakura Kanko

Myoko Kogen skiområde
Oversigt over Myoko Kogen skiområder

Omfattende offpiste i Myoko Kogen

Det udfordrende skiområde, med det store snefald er blandt skiløbere dog bedst kendt for dets mange stejle nedkørsler, lange nedfarter og talrige offpiste ruter. Der er også mulighed for masser af backcountry skiture i Myoko Kogen.

Myoko Kogen ligger ca. 1 time nord for Nagano. Hvilket er beliggende i midten af Joshinetsu National Park. Den nemmeste transport fra Tokyo er med tog eller bus.

Myoko Kogen Promo video

 

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.