Skiferie i Niseko

På ski i Niseko

Niseko er det klassiske og bedst kendte skiområde i Japan. Det er ikke uden grund at Niseko er det bedst kendte skiområde. Terrænet i Niseko er det mest varierede i Japan og skiområdet er kendt for altid at blive begravet i sne. Så for alle pudder elskere, om du er skier eller snowboarder er Niseko det største og bedste skiområde i Japan.

Niseko skikort
Et overblik over Niseko skiområde

Det er også det mest alsidige område i Japan. Der er store brede pister til begyndere og familier, så der er plads til alle i Niseko. Dette betyder dog også at konkurrencen om den friske sne er den klart største i Japan. Niseko ligger nær Mt. Yotei på den perfekte plads til at snuppe de store mængder sne.

Niseko – Bedste skiområde i Japan?

Den anerkendte amerikanske hjemmeside, Powderhounds.com, har kåret Niseko til Best overall skiresort, Best overall terrain, Best off-piste terrain, Best slackcountry, Best Terrainpark. Udover at have det bedste og mest alsidige terræn og masser af sne har Niseko også haft overskud til at bygge Japans bedste snowpark.

Sæson i Japan

Har du planer om at gøre en sæson i Japan er Niseko, nok også det bedste bud. Byen er levende og nattelivet kan ende i store og voldsomme fester. Vil du have lidt af det hele, men en smule crowded, så skal du tage på skiferie i Niseko.

Parker White does Japan

Et godt indblik i, hvad du kan forvente ved et besøg på ski i Japan. Med masser af P.White steeze

Parker White Does Japan from Level 1 on Vimeo.

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.