Skiferie i Nozawa Onsen

Nozawa Onsen er ikke bare et skiområde. Det er også en by som er kendt for dens overflod af varme kilder. Byen er meget traditionel og rig på japansk kultur. En skiferie til Nozawa Onsen vil derfor ikke kun være skiferie, men også en kulturel oplevelse, hvor du vil kunne komme ind under huden på den japanske kultur.

Puddermekka i Nozawa Onsen

Skiområdet Nozawa Onsen er dog heller ikke at kimse af. Et forholdvist stort skiområde, efter japanske standarder, som blot består af et skiområde. Der er 50 km pister, som er bedst til begyndere og øvede, for eksperter er der masser af pukkelpister. Som alle andre skiområder i Japan, er den store attraktion dog offpiste i Nozawa Onsen.

Nozawa Onsen ski
Nozawa Onsen pistekort

Nozawa Onsen – Stejl offpiste

Powderhounds har kåret Nozawa Onsen til et af de skiområder i Japan med det bedste stejle skiløb. Og træerne omkring Nozawa Onsen giver masser af muligheder for at teste dine bredeste pudder ski. Der falder masser af sne og træerne gemmer på en friske spor til enhver offpiste entusiast.

Skiløbets vugge

Nozawa Onsen bliver regnet for at være vuggen for japansk skiløb, da de allerede tilbage i 1930 blev introduceret til skiløb, og teknik, af Hannes Schneider fra St. Anton am Arlberg. Vil du opleve mere end skiløb i Japan, kan det kun anbefales at tage på skiferie i Nozawa Onsen. Den kulturelle oplevelse og offpiste skiløb er blandt det bedste i Japan.

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.