Skiferie i Rusutsu

Rusutsu er himmerrige for enhver offpiste- og pudderentusiast. Et årligt snefald på omkring 14 m og unægteligt noget af det bedste træskiløb du vil finde i verden. Som oftest er sneen i Rusutsu utroligt tør. Selvom sneen er dyb vil du køre lige igennem den og få masser af sne i hovedet.

Let tilgængelig offpiste i Rusutsu

Rusutsu skiområde har pister for både begyndere og øvede skiløbere, men deres absolut største attraktion er den meget lettilgængelige offpiste. Der er fantastisk fall-line træ skiløb, som du kommer til lige fra liften. De mange dybe powder runs har et fåtal af stejle områder eller store drops. Rusutsu er et af de bedste steder til at lære at køre pudder.

Rusutsu pistekort japan
Pistekort over Rusutsu, Japan

Friske linier hele dagen

Selvom offpisten er utroligt god, skal du ikke dele fornøjelsen og de friske linier med mange skiere og snowboardere. De har moderne lifter og selv i weekenden vil du sjældent blive fanget i en liftkø i Rusutsu.

Rusutsu er af den anerkendte amerikanske hjemmeside, Powderhounds.com, blevet kåret til:

  • Best Overall
  • Best offpiste skiing
  • Best Lift infrastructur
  • Best Tree skiing
  • Best Powder

En skiferie i Rusutsu er en tur til et ski offpiste paradis i Japan. Rusutsu skiområde har ikke mange turister, så du kan nok få en billig skiferie Japan i skiområdet.

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.