Freestyle Tricks

De fedeste freestyle tricks

Her finder du vores guide til alle de fedeste freestyle tricks. Her kan du lære alle de simple og mere udfordrende tricks. Alt fra begyndere til eksperter kan lære noget fra de bedste skiere i verden. Der er video guides til alle freestyle tricks. God læsning og forhåbentligt kan du lære en masse.

Mangler du et par twintip ski? Find de bedste på Blacksnow.dk

SPINS

 

180

180 er det mest simple spin, 180 er et godt trick til at starte med at få følelsen for at lande baglæns. Det er en meget grundlæggende teknik der er vigtig at lære, hvis du senere ønsker at lave 540, og andre tricks til baglænslanding.

Se mere her.

360

360 er et vigtig “basis” trick at kunne, eftersom at den kan rives rundt på hop i alle størrelser. Det er også et trick der gør at man virkelig kommer i gang. Når man for første gang sætter en 360, så er det virkelig som om at ens frygt rykker sig, og man tør at prøve på mere avanceret tricks.

Se mere her.

Cork 3

Et mere avancerede trick, som er uhyre simpelt at iagttage men markant sværere at lande. Et af de mere stilede freestyle tricks, som alle bør stræbe efter at nå. Rotationen er langsom, og der er masser af tid til at arbejde med fede grabs.

Lær at lave Cork 3 her

Nosebutter 360

En mere stilet variation af overstående tricks. Kan også bruges til boxe og rails.

Her kan du lære at lave Nosebutter 360

540

540 er et forholdsvis let og cool trick, som er super godt når du vil udvikle dit spin. Teknisk set er det faktisk ikke sværere at stå en 540 end at stå 360, det der bekymrer de fleste er baglænslandingen.

Se mere her.

Carve 540

En mere stilet version af det ovenstående trick. Når du vil have mere steeze i dine tricks!

Lær Carve 540 her.

Switch Cork 540

Et stilet, blæret og cool trick for de mere avancerede park riders.

Lær tricket her.

Flat 540

Et mere avanceret, men ekstremt stilet trick. Henvender sig til de mere øvede parkrotter. Masser af plads til personlig variation og stil.

Lær Flat 540 her

Cork 720

Et af de klassiske og mest populære freestyle tricks.

Lær Cork 720 her

FLIPS

Backflip

Backflip er faktisk et overraskende nemt trick, det var en af de første tricks jeg lærte. Det kræver bare lidt mod at gøre det for første gang. Det der gør det så nemt i forholdet til så mange andre tricks, er at rotationen er nem at få fra hoppet, samt at du kan se landingen.

Se mere her.

TRICKS PÅ RAILS OG BOKSE


Blind Side Switch-up

Blind side Switch-up er et mere avanceret trick, hvor man skal have styr på sine rails og bokse i forvejen, da man godt kan forvente nogle hårde styrt.

Se mere her.

270 på

Et trick som børe være en del af dit trick repertoire. Ikke et simpelt trick, men must-have som kan læres gennem gradvist svære obstacles. Lære at lave 270 på her

Freestyle tricks
Banks Gilberti mid-air

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.