En vindende kombination er ski og gambling. Hvad kan være bedre efter en lang dag på pisterne, end at sætte sig ved et bord og spille mod pokerspillere fra hele verden.

Amerikansk forbillede

Dette er en meget populær aktivitet i USA, hvor mange skihoteller har poker først på deres liste over aktiviteter for gæster.

Dette er også en god måde for venner eller par med forskellige interesser at gå på kompromis. Hvis kæresten ikke gider poker og bare vil hygge og stå på ski og du meget gerne vil have lov at spille lidt poker på din ferie, er dette en perfekt løsning. Selve skiområdet er smukt, og der er som sagt altid fest om aftenen, og så for ikke-pokerspillere.

Der findes rigtigt mange gode steder i Europa hvor der kan spilles, i flere forskellige lande.

Frankrig

Den franske resort  Les 2 Alpes er en af de mest populære steder, der bruger poker som en måde at få ekstra forretning i lavsæsonen. Dette har fungeret- hundredevis af spillere flokker til Les 2 Alps for at spille poker i januar.

Selvom det ikke helt er som en scene fra en James Bond film, findes der dog elementer der leder tankerne derhenad- et særligt gulv bliver installeret, elegante borde bliver sat frem. Hele bygningen bliver praktisk talt ombygget til et kasino.

les 2 alpes ski

Foto: www.2alpes-snowpark.com- Nico Lafay

Spillere fra hele Europa

Hundredevis af poker spillere er i de sidste par år flokket til hotellet for at vinde over spillere hovedsageligt fra Frankrig, men også England (som udgør en stor del af spillere), Spanien, Italien, Østeuropa og andre steder, og for at forfølge deres to interesser- at stå på ski eller snowboard og spille poker. Pokerugen på skihotellet er en perfekt ide til dig der vil møde en masse nye mennesker og spille poker med alle slags spillere fra hele verden.

Ingen penge bliver udvekslet mellem spillere- dette ville være ulovligt i henhold til fransk lovgivning. Der er dog præmier og prestige på spil, og dette er åbenbart nok for de mange deltagende spillere.

Mange muligheder

På trods af de manglende kontanter er der dog mange andre tilløbsstykker- freeroll turneringer, sit’n’gos, satellitter og en Grand Final. Derudover bliver der hold kurser og seminarer, og berømte pokerspillere besøger stedet. Poker er altså i højsædet når les 2 Alps afholder deres pokeruge, men det er stadig muligt bare at holde en normal skiferie og eventuelt bare se på i stedet.

Les 2 Alpes

Les 2 Alps er det første skihotel bygget til formålet, og var det første sted til at indføre liftkort i 1957- dengang kostede det 4 franc. De har en af ​​de længste nedkørsler i Alperne, som ikke er en elevator- 2.300 m fra toppen og 3.600m ned til landsbyen Mont de Lans.

Det populære skisted er før blevet kåret som det bedste af sin slags i The Guardian og Observer Travel Awards. Det er helt sikkert værd at overveje en ferie der- både på grund af pokerugen og de fantastiske pister.