Hvis du tager på skiferie i Åre, har du 5 skiområder at vælge mellem. De har alle deres styrker og svagheder, men fælles for dem alle er at du får alt på et liftkort. Det giver masser af muligheder for at variere dit skiløb, på trods af Åre skiområde er en del mindre end de store skiområder i alperne. De mest udfordrende pister findes omkring Åre by. Det er også her, der er mest gang i byen om aftenen. Men Åre skiområde har noget for alle. Åre Bjørneland har udfordringer og legemuligheder for de allermindste. Ellers er her masser af begynderpister, hvor alle kan føle sig godt tilpas. På skiferie i Åre skiområde er der plads til hele familien. De 5 skiområder hænger ikke alle sammen, men er nemt tilgængelige. Tegesfjäll skiområdet og Duved skiområde hænger sammen. Det ligger 13 km væk fra Åre by skiområdet, som har den største samling af pister.

Åre offpiste

Åre skiområde byder muligvis på de bedste offpiste muligheder i Sverige. De bedste muligheder for offpiste i Åre skulle være fra Åreskutan, som er hovedfjeldet i skiområdet. Herfra er der flere muligheder. Både off the back på Åreskutan og ned på samme side af fjeldet. Hvis man hiker lidt omkring toppen af Åreskutan er her mange offpiste muligheder. Fra Tyskhuvedet og Svattberget. Især Svattberget akkumulerer en masse sne ved vestenvind, hvilket er den mest almindelige vindretning.

Åre snowparker

Åre snowparker er deres største fordel. Deres snowparker er enormt godt lavet, hvilket viser sig ved at Jon Olsson Invitational altid bliver afholdt i Åres snowparker. Snowparken har alt hvad enhver freestyle skier kan ønske sig. Her er store kickers, fede rail og box features, en halfpipe samt en big air bag til at afprøve de nye tricks. En masse svenske skiområder forbedrer i øjeblikket deres snowparker, men Åre snowpark er stadig helt i top. Denne snowpark er lokaliseret i Bräcke skiområdet og er deres største snowpark. I Family parken i Duved skiområdet er der begynder kickers og nemme boxe. Dette er en rigtigt god begynder snowpark, hvor man også kan tage familiens mindre børn med.

Åre skiområde er muligvis Skandinaviens bedste skiområde, men kun du kan vurdere om det passer, hvis du tager på skiferie i Åre.

6-dages liftkort til Åre: 1520 SEK

Åre pistekort:

Åre pistekort, skiferie, Åre, sverige