På trods af at Idre Fjäll byder på så gode mulighederne for hele familien til at lære at stå på ski, så er der i skiområdet også store udfordringer. De 28 km piste, fordelt på 41 forskellige pister byder også på skandinaviens stejleste piste, “Chocken”. Denne piste har på visse steder en hældningsprocent på 47%. Pisten her ligger i den stejle del af Idre Fjäll, som ligger på nord- og østsiden af skiområdet.

Det er også her man finder det bedste offpiste, inde blandt de svenske grantræer. Det er ikke så mange muligheder, men der er altid lidt godt nysne inde blandt træerne.

Idre Fjäll snowpark

Det er måske bedre at interessere sig for snowparken, som holder højt niveau. I Idre Fjälls snowpark finder du både gode kickers, rails, boxe og endda en quarterpipe. Her er nok udfordringer til alle, både erfarne og uerfarne freestylere.

Idre Fjäll skiområde byder derfor på muligheder for hele familien. På vestsiden af skiområdet kan begyndere føle sig godt tilpas. Her er begynderpisterne og de nemme lifter. Det er lige et område til de yngste børn. Samtidigt ligger Idre Fjäll kun placeret 580 km fra Gøteborg, hvilket gør det nemt tilgængeligt for selvkørende. Der er aften skiløb hver mandag og fredag kl. 19.00. Idre Fjäll er endnu ikke så populært blandt turister og priserne er derfor ligeledes lavere. I skiområdet får man rigtig god værdi for sine penge.

6-7 liftkort til Idre fjäll: 1300 SEK

Idre Fjäll pistekort:

Pistekort til skiområdet Idre Fjäll