Bjergene bliver stejlere som man bevæger sig længere væk fra byen. På det første bjerg findes begynderpisterne, hvor der bydes på lette pister til at arbejde på teknik. Har man udviklet sig videre, er her også masser af længere pister til de mere øvede skiløbere. Keystone har også masser af ekspert terræn. Halvdelen af terrænet i Keystone er rated som ekspert terræn.

Keystone offpiste

Her er masser af udfordringer for den krævende skiløber. Keystone skiområde tilbyder f.eks. snowcat service. Det betyder at man for et vist beløb kan køre med en snowcat til masser af offpiste områder en hel dag. Dette betyder masser af ekstra pudder til freeride skiløberne.

A51, Keystones snowparker

Keystones største attraktion er dog deres snowparker. Den største af snowparkerne kaldes ”A51 park” og er en snowpark i verdensklasse. Her er alt, hvad en freestyle skiløber kan ønske,sSuperpipe, half-pipe, kickers, rails, boxe, spines, hips og tables. Samtidigt er den ofte oplyst om aftenen, så solen er ikke en stopklods for at jibbe videre i A51 parken. Virkeligt en stor attraktion i Keystone. Her er også en anden og mindre snowpark, men ikke dårligere. Her er også kickers, rails, boxe og andet til at jibbe på. Den er dog mest henvendt til den øvede eller avancerede freestyler.

Keystone er et virkelig suverænt skiområde. Der findes bedre områder, hvis man udelukkende ønsker at køre backcountry skiløb. Ønsker man dog at kombinere offpiste, med masser af snowpark, er det Keystone.

7-dages liftkort: 455 $ (Giver også adgang til nærliggende Breckenridge skiområde)

Keystone pistekort

Keystone, pistekort, a51 park