Her er pister i alle sværhedsgrader, men er man typen som søger ekstremt stejle pister bliver man nok lidt skuffet over Laax’s sorte pister. Laax skiområdet har åbner i December, men to måneder inden åbner Vorab Gletscheren, 3018m. Her er der mulighed for at køre 2-3 km pister. Samtidigt ligger parken i denne periode her.

Laax snowpark

Vorab Gletscheren har en rigtigt god snowpark, hvor der udover en superpipe bydes på store kickers og et stort udbud af rails og boxe. Når hele området åbner flyttes snowparken ned i Crap Sogn Gion området. Laax snowpark er meget anbefalelsesværdig og her bliver også holdt en del større konkurrencer. Den største er European Open, som bliver holdt sidst i Januar.

Offpiste i Laax

Hvis man er mere til pudder end kickers er her også gode muligheder. Laax kan ikke byde på de store bjerglinier, men her er stadig masser af områder at køre i. Ved La Siala liften kan man finde det nærmeste man kommer stejle alpine linier med klipper og drops. Ved Cassons gondollift, som er af en ældre dato, kan man finde en stor åben bowl med masser af naturlige kickers og oplagte steder af bygge backcountry kickers. I Laax skiområde, kan selv den mest erfarne freerider sagtens finde masser af udfordringer og hvis vejret er dårligt byder det lavere terræn også på masser af godt skovskiløb.

6-dages liftkort: 252 €

Laax pistekort:

Laax pistekort