Skiferie til Montafon, Østrig i uge 3, 2013

Skiområdet ligger i regionen Vorarlberg, som er beliggende i det vestlige Østrig og som nok mest er kendt for også at være hjemstedet for St. Anton am Arlberg. Montafon har tidligere bestået af fire mindre skiområder, som nu er hænger sammen via flere nye og moderne lifter. Montafon tilbyder skiløb fra 900-2450 m.o.h. har 155 km pister. Både offpiste og snowparker er absolut topniveau, med masser af muligheder

liftkort silvretta montafon

Liftkort over Montafon

Skiferie for alle

Skituren henvender sig dog til alle skiløbere, uanset alder og skiniveau.

Afrejse: Fredag den 11. januar 2013 fra Høje Tåstrup Station kl. 21.00

Der samles op ved: Ringsted ved F24 tank /Nørre torv, Stop 39 ved Slagelse, Odense ved afkørsel 50 ved Mcd og i Kolding ved Q8 tank Bramdrupdam.

Hjemrejse: Fredag den 18. januar fra Gaschurn kl. 21.00

Priser:

Seniorer, Årgang 1950 eller ældre 4.700 DKK

Voksne, Årgang 1996 eller ældre 4.800 DKK

Unge, Årgang 1995 eller yngre 4.350 DKK

Børn, Årgang 2007 eller yngre 3.400 DKK

Depositum på 1.000,- kr. bestales ved tilmelding, restbeløb betales senest den 1/11-2012.

Tilmelding: Tilmelding skal ske på skipost.dk. For yderligere information omkring skituren til Montafon, kan du se skiturens facebookside HER.

Hvad er inkluderet i prisen?

For den lave pris får du en masse fordele. Prisen inkluderer naturligvis bustransport, skiskole og liftkort i 6 dage (ingen skileje) og overnatning i 6 eller 8 personers lejlighed i Gaschurn, som blot ligger 200 m. fra liften. Turleder Morten Primdahl laver en aften suppe til afterski.

Lejligheden er, som nævnt, centralt beliggende. Udover at være tæt på liften, ligger lejligheden også blot 5 minutters gang fra et Spar supermarked. Alle lejlighederne har opvaskemaskine og sovepladserne er enten dobbeltsenge eller køjesenge. Soveværelserne er indrettet med 2 eller 4 senge. Sengelinned, håndklæder og slutrengøring er inkl. i prisen. Da mad ikke er med i prisen, må alle deltagere være indforstået med selv at stå for indkøb, madlavning og almindelig oprydning.

Mulighed for skiskole

Skiklubben tilbyder alpin skiskole i 5 dage á 3 timer for alle over 4 år på alle niveauer. Det forventes at børn på 5-7 år er ledsaget af en voksen. Børn under 7 år SKAL bære skihjelm, men det anbefales naturligvis for alle have bære skihjelm. Ski instruktører vil være skiklubbens egne.

Både snowboardere og skiløbere er mere end velkomne.

Ekstra information:

Turleder, Morten Primdahl, ser utroligt gerne at der kommer mange freeridere og freestylere med på turen. Så er du uddannet offpiste instruktør og har lyst til at få pudset dine undervisningsevner af, er skiferien til Montafon en oplagt mulighed og tøv ikke med at kontakte turlederen på nedenstående mailadresse.

Turleder: Morten Primdahl

Spørgsmål er velkomne og skal addresseres til montafonuge3@googlemail.com eller kommentarfeltet under artiklen.

Yderligere information sendes til tilmeldte deltagere senest 3 uger inden afgang.