The Grand Bizarre er dette års skifilm fra Poor Boyz Productions. Skifilmen kan købes over Itunes for den nette sum af 59 kr. Skifilmen er helt sikkert pengene værd, progressionen og opfindsomheden er stor i The Grand Bizarre. Som sædvanligt er det freestyle skiløb som er i fokus i Poor Boyz Productions skifilm, men i år er det endnu mere udpræget end f.eks. i sidste års Revolver. Der er enkelte klip med big mountain linier, men ellers er det hovedsageligt backcountry freestyle. Enten i det naturlige terræn eller på store kickers i offpisten.

Skifilmens fokus på skiløb

Atleterne holder et ekstremt højt niveau og det hele bliver vildere og vildere. LJ Strenio rammer nogle vilde urban rails, Simon Dumont kører i hans specialbyggede halfpipe og Sammy Carlson har bare et uhyggeligt niveau, så imponerende. Det bedste ved The Grand Bizarre er som nævnt tidligere, at skifilmen er gået tilbage til rødderne og fokuserer udelukkende på skiløbet. Det kan tælles på én hånd, hvor ofte der bliver snakket i The Grand Bizarre. Det hele er bare vilde styrt, gode tricks og lækker musik.

LJ Strenio Urban

Skier: LJ Strenio Foto: Chris James

The Grand Bizarre’s simple opbygning

Jeg er personligt stor tilhænger af at skifilmene holder sig til det vigtigste, skiløbet. The Grand Bizarre holdt mig fanget i hele spilletiden med skifilmens gode musik, flot kameraføring og simple opbygning. Hver atlet har deres eget lille segment, hvor de får lov til at vise hvad de kan. Bobby Brown får f.eks. i skifilmens allerførste segment, sat en tyk streg under at han er tidens bedste Big Air freestyler.

Opsummering og stjerner til The Grand Bizarre

Jeg kan kun anbefale at købe The Grand Bizarre. Det er nemt og billigt at købe skifilmen over Itunes. En virkelig god måde at blive lidt stoked over forstående skisæson. The Grand Bizarre får 5 ud af 6 stjerner herfra. Grunden til at skifilmen ikke får den sidste stjerne er manglen på freeride. Nogle flere store big mountain linier, ville have givet lidt afveksling fra de mange park og urban klip. Udover det, kan jeg ikke sige noget negativt om skifilmen The Grand Bizarre.

Trailer