Selvom du bor i Danmark langt væk fra alperne sydpå og fjeldene nordpå, kan du sagtens stå på ski alligevel. I Århus har du mulighed for at lære at stå på ski eller finpudse teknikken inden skiferien, på en indendørs skibane.

Video af indendørs ski

I Århus SkiArena kan du få nogle timer på ski, sammen med veluddannede skiinstruktører. Her kan du lære de basale skiteknikker, forbedre dit carvingsving eller få styr på detaljerne inden skiferien. Alle skiinstruktørerne er uddannede og har erfaring fra arbejde i skiområderne. De ved derfor hvad der skal til og kan hurtigt se mulighederne for forbedring i dit skiløb.

Merværdi på skiferien

Der er flere fordele ved at træne sit skiløb inden du tager på skiferie. Får det første får du en højere merværdi. Du får simpelthen mere ud af de begrænsede timer, som du har på ski. For det andet vil du få mere tid på ski. Med bedre teknik, bliver du mere energisparende og kan holde færre pauser. For det tredje mindsker du risikoen for skader. Med en god forberedelse kan du undgå mange af de klassiske skiskader på knæ, ankel og skulder.

Ski indendørs århus

For begyndere og øvede

Indendørs skiløb er først og fremmest et rigtigt godt værktøj til begyndere, som vil lære at stå på ski eller som blot har et par ugers erfaring. Det kan dog også sagtens benyttes til af øvede skiløbere til en perfektionering af ens skiteknik.

Indendørsskiløb giver dig mulighed for at lave uendeligt antal gentagelser af den samme øvelse. Og med et spejl og en uddannet skiinstruktør ikke mere end et par meter væk, kan du ikke skjule nogle tekniske fejl. Indendørs skiløb kan derfor være et brugbart værktøj til langt de fleste skiløbere i Danmark.

Se mere om oplevelsen her

Indendørs ski kan være en god investering for dig som ønsker at få det optimale ud af din begrænsede tid på sne. Med aktivering af skimusklerne og forbedring af din ski teknik, kan du undgå skader og blive en endnu bedre skiløber.