Skibakke på Amager Forbrænding

I mandags blev det første spadestik taget til den nye Amager forbrænding. I og for sig, er det ikke specielt spændende, men da det er det verdenskendte arkitektur firma, BIG, som har designet forbrændingen er der gode nyheder til alle skiere i Danmark. På taget af forbrændingen, vil der komme en skibakke, som starter i 80 meters højde og som vil slange sig ned over taget. Vi vil kunne stå på ski både sommer og vinter.

Amager forbrænding ski og snowboard

Innovation

Forbrændingen, som skal stå færdig i 2017, vil ikke blot have en skibakke. Planen er også at skabe verdens højeste klatrevæg og et rekreationelt område omkring forbrændingen. Udover at skabe glæde hos alle skiere, vil det også vække genlyd over hele verden og sætte København på verdenskortet. Det er første gang at et energianlæg kombineres med aktiviteter for befolkningen.

Snowpark på Amager?

Skibakken vil ifølge, direktøren for forbrændingen, Ulla Rötger have noget for alle: “Den bliver både for dem, der skal lære at stå på ski og noget mere ‘fun’-præget

Forbrænding ski snowboard

Det læser jeg helt sikkert, som at der vil komme elementer fra en snowpark. Jeg kan næsten ikke vente med at få lov til at slå de første sving på Amager skibakke. 2017 bliver et godt ski år.