Hoftebeskytter

Icetools Armor Pant

Freestyle skiløb og snowboard oplever en kæmpe fremgang i øjeblikket. Masser af unge drenge og piger flytter skiløbet ind i de forskellige skiområders snowparker. Her kaster de sig ud i tricks på kickers, boxe og rails. Fremgang sker ikke uden styrt og det kan blive en smertefuld oplevelse. Med en hoftebeskytter kan man beskytte sin hofte og haleben mod de værste slag. En perfekt julegave til familiens kommende freestyle.

Skihjelm

Man er efterhånden outsider, hvis ikke man kører med skihjelm på skiferien. Fornuftigt nok da der altid er en risiko for at komme til skade med hovedet. Farligt bliver det især når man bevæger sig ud i offpisten eller ind i snowparken. Selv på pisten er det dog klart anbefalelsesværdigt at køre med skihjelm. En skihjelm som denne BERN skihjelm er derfor en perfekt julegave til alle medlemmer af familien.

Bern macon hard hat

GoPro HD Hero2

Hvad jeg personligt mener og tror bliver årets julegave. Et GoPro HD Hero2, som er et professionelt actionsports kamera, som er perfekt til alle ski entusiaster. Det er nemt at mounte på skihjelmen og vil man have en anden vinkel findes der utallige monteringsmuligheder. Et GoPro HD Hero2 gør det fantastisk nemt at filme sig selv og andre.

GoPro HD Hero2

Icetools – Storm MaskStorm Mask fra Icetools

Sneen er endeligt begyndt at falde over Europa. Både i skandinavien og især i alperne falder sneen i øjeblikket tungt. Det hårde vejr kan være utroligt ubehageligt for ansigtet. Det kan en Storm Mask afhjælpe. Masken fungerer som en elefanthue og dækker hele ansigtet. Det åndbare fleece materiale sørger for at vejrtrækningen stadig foregår lige så let som uden masken.