Svenske POC laver beskyttelsesudstyr til alle former for actionsport. Som ski brand er de mest kendt for deres flotte og sikre skihjelme og rygskjold. Indenfor ski racing laver de også alt det nødvendige udstyr, som skinnebensbeskyttere, fartdragter og lign. Især deres POC Receptor BUG skihjelm har de seneste år oplevet en enorm popularitet. Skihjelmen er sikker, behagelig og har et utroligt flot og minimalistisk design.

POC er som ski brand kendt for deres perfektionistiske tilgang til sikkerhed, progressive teknologier og det førnævnte minimalistiske og meget skandinaviske design.

Køb alt fra POC hos Blacksnow.dk

POC logo
POC Sports logo

Både Christian og Martin kører med sikkerhedsudstyr fra POC. Både komforten og kvaliteten er helt i top. Martin har eksempelvis brugt sin POC Receptor BUG skihjelm i tre sæsoner og den fungerer stadig glimrende.

POC Rygskjold

POC Rygskjold er synonym med den bedste sikkerhed og komfortabel pasform. Deres rygskjold er altid i front indenfor sikkerhed. Til begyndelsen af sæsonen 12/13 introducerede POC deres VPD 2.0 teknologi, som endnu rykkede barren for sikkerheden i rygskjold. En af de vigtigste features i et rygskjold er pasformen og her er POC rygskjold også suveræne. Uanset om rygskjoldet er i vest eller med remme, sidder rygskjoldet perfekt på ryggen. Det føles ikke som om du bærer noget beskyttelse.

Hvad er POC VPD 2.0?

Hør hvad Frederick fra POC har at fortælle om POC’s nyeste sikkerhedsteknologi til rygskjold.

POC hjelm

POC laver ikke kun skihjelme, men også hjelme til downhill MTB og de seneste par år også landevejscykling. De har stor fokus på sikkerhedsaspektet, så beskyttelsen passer til actionsporten. Tillige er POC kendt for iøjnefaldende farvekombinationer og minimalistiske designs. Deres seneste skud på stammen indenfor hovedbeskyttelse er MIPS teknologien, som efterligner hovedets egen beskyttelse mod hjernerystelser. Det har gjort deres hjelme markant sikrere.

POC goggles

POC laver ikke længere kun sikkerhedsudstyr. Også POC goggles har de seneste år oplevet en stigende popularitet. Især deres flotte farver, designs og gode priser har været medvirkende årsager til den øgede popularitet. POC goggles er lavet til at passe sammen med en skihjelm og størrelsen matcher dermed. Det betyder at du undgår det såkaldte “Gaper gap”. Også hos POC goggles er teknologien i højsædet. I øjeblikket arbejder de eksempelvis på en delvis polarisering af linsen.

POC Ski team

 • Jon Olsson
 • TJ Schiller
 • Tanner Hall
 • Julio Mancuso
 • Anders Backe
 • Aurelien Ducroz
 • Fred Syversen
 • Blake Nyman
 • Tucker Perkins
 • Bode Miller
 • Mattias Hargin

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.