Alle vejrudsigterne er fundet på den yderst pålidelige norske Yr.no.

St. Anton i Østrig

Ifølge vejrudsigterne ser det endelig ud til at St. Anton am Arlberg får noget sne. Efter at have været nødsaget til at udskyde starten af skisæson til på fredag den 8. dec, kan de forhåbentligt få gang i lifterne til den tid. Temperaturerne dropper også rimeligt kraftigt, hvilket forhåbentligt vil give noget sne helt nede i dalen. Indtil nu har det blot været høj sol og enkelt regnbyger i byen.

Vejrudsigt for St. Anton

St. Anton vejrudsigt

Val Thorens i Frankrig

De franske skiområder kan også se frem til en masse sne i den kommende uge. Val Thorens som er en af, især unge danskeres, foretrukne skiområder, ser ud til at blive forkælet med en større mængde sne.

Vejrudsigt for Val Thorens

Val Thorens vejrudsigt

Livigno i Italien

Sneen falder ikke kun over de franske og Østrigske alper. Også de store italienske skiområder, som Livigno, vil få sne, som uden tvivl falder på et tørt sted. Om en uge vil der helt sikkert være mange flere km piste åbent i de italienske skiområder.

Vejrudsigt for Livigno

livigno vejrudsigt

Zermatt i Schweiz

Zermatt er en af de største skiområder i Schweiz. Pga. den dårlige kurs på Schweizer Franc betyder at det bliver endnu dyrere at tage på skiferie i Schweiz. Desværre for de schweiziske skiområder har virkeligt meget at byde på. Fra denne uge af også masser af sne.

Vejrudsigt for Zermatt

Zermatt vejrudsigt

Endelig får vi de europæiske skiområder også en masse sne. De amerikanske og canadiske skiområder har haft en af de bedste sæsonstarter nogensinde. Whistler Blackcomb fik f.eks. 72cm i løbet af 24 timer for ikke så lang tid siden. Fra Whistler vil Mads blogge for os, La Nina er vendt tilbage og han bliver nok forkælet med masser af god sne. Du kan se billeder og hans første blogindlæg her.

Lad det sne.