Snowboard DM er for alle, med streg under alle. Der er i løbet af ugen derfor stablet en masse arrangementer på benene, som skal gøre det hyggeligt for alle at være med. Samtidigt er slopestyle banen sammensat af overkommelige obstacles og kickers som gør snowboard DM realistisk for alle at være med. Selv som skier, kunne jeg godt have tænkt mig at være med til, hvad der ligner, en fest af en uge.

Snowboard DM trick
Med hovedet nedad til Snowboard DM

Bataleon Session

På andendagen af Snowboard DM 2013 var der Bataleon session, som bestod af et simpelt setup. Der var tre forskellige obstacles: 1 flat box, 1 straight rail og 1 down rail. Samtidigt var der masser af hot dogs på grillen og fede præmier fra Bataleon. Alt hvad deltagerne skulle gøre var at slå med en oversized terning, som bestemte hvilket trick de skulle lave.

Video fra Bataleon Session

Dag 3 – BURN dåse session

Best trick konkurrence henover en oversized BURN dåse.

DM i slopestyle

Slopestyle DM blev afholdt under de bedst mulige forhold i Hafjell. Høj sol og fantastisk stemning gjorde eventet og konkurrencet til en kæmpe succes – bare se videoen:

Resultater:

Junior:

 1. Alataq Møller Karlsen
 2. Mathias Mark
 3. Niklas Pedersen

Damer:

 1. Karen Gøtsche
 2. Tina Holm
 3. Veronika Perko

Herrer:

 1. Simon Houlind
 2. Mikkel V. Jørgensen
 3. Rasmus Brøgger

DM i Boardercross

Midt i et snevejr, var der masser af entusiastiske snowboardere op til DM i boardercross. Den alternative og underholdende konkurrence indholder highspeed curves og hop, hvilket alt i alt giver en sjov konkurrence både for riders og tilskuere.

Resultater

Junior:

 1. Mathias Mark
 2. Jonas Strømsted
 3. Andreas Hjortsø

Damer:

 1. Karen Gøtsche
 2. Jennie Jørgensen
 3. Tina Holm

Herrer:

 1. Aputsiaq Kristansen
 2. Nicki Randeris
 3. Søren Sander

DM i Big Air

På trods af svære vejrforhold blev tricksene til Snowboard DM big air endnu engang taget til et nyt niveau. Masser af svære og stilede tricks i DM i Big Air. I videoen kan du se de bedste tricks og alle vinderne:

Resultater:

Junior:

 1. Jonas Strømsted
 2. Mathias Mark
 3. Niklas Pedersen

Damer:

 1. Karen Gøtsche
 2. Tina Holm
 3. Jennie Jørgensen

Herrer:

 1. Sune Busch Josephsen
 2. Rasmus Brøgger
 3. Simon Houlind 

Det var alt fra Snowboard DM i denne omgang. Jeg skulle hilse fra arrangørerne, som håber på at se endnu flere friske snowboardere til næste års snowboard DM.

Snowboard DM stemning
God stemning til snowboard DM