Skimekanik

Den første af de to nye bøger, Skimekanik, indvier læseren i grundstenen i alle skiløbets discipliner, som er ens for alle skiløbere. Bogen beskriver de ydre fysiske kræfter i skiløb, og de udfordringer det skaber for balancen. Skimekanik beskriver således, hvorfor du skal bevæge dig på en bestemt måde på ski.

Skimekanik danner grundlag for den anden bog i rækken, Skiteknik.

Skiteknik

Skiteknik gennemgår de grundlæggende bevægelser, som er relevante i alle skidiscipliner, uafhængigt af skiløberens niveau. Bogen beskriver de indre kræfter, som skiløberen skal arbejde med for at imødekomme de ydre fysiske kræfter, der påvirker skiløberen. Skiteknik beskriver således, hvordan du skal bevæge dig på ski indenfor skiløbets fire retninger, og sætter det sammen i en flydende bevægelse gennem svingets faser.

Bøgerne er tæt forbundne, men de kan læses hver for sig.

solid-skiing-books

Solid Skiing

Solid Skiing startede med websitet Skiteori.dk, hvis anderledes og nyskabende tilgang til skiløb hurtigt blev populær. Henrik Thorsen har på baggrund af disse erfaringer uddybet sine skimekaniske og skitekniske pointer med omfattende beregninger i fysikkens univers og omsat det til værdifuld indsigt i, hvordan du finder den mest direkte vej til et mere solidt, sjovere og friere skiløb.

Hvem er Henrik Thorsen?

Henrik Thorsen er professionel skilærer og ingeniør. Nysgerrighed og skiglæde har medført et stort engagement på den danske og den internationale skiscene. Han har gennem 20 år indsamlet inspiration til sine bøger fra alverdens skinationer – fra New Zealand til Canada, fra Frankrig til Argentina, fra Japan til Danmark.

Bøgerne kan købes både som e-bøger og printede bøger:

Apple iBooks (e-bøger):

● Skimekanik: http://goo.gl/fihDnk

● Skiteknik: http://goo.gl/ioUEkR

Amazon (printede bøger):

● Skimekanik: http://goo.gl/tII97F

● Skiteknik: http://goo.gl/xxWRdt

Skimekanik og Skiteknik udkommer på engelsk i løbet af 2015.