Kabelpark København – Copenhagen Cablepark:

Den første mulighed er Copenhagen Cablepark, hvor man kan forsøge sig med flere boxe og kickers på wakeboard eller wakeski. I kabelparken i København er der mange gode muligheder for at udvikle sit jib på de boxene. Selv hvis ikke der er meget overlap til ski, er det stadig rigtigt sjovt at benytte sig af kabelparken i København.

Priser kabelpark København:

Dagskort, hverdage: 400 kr

Dagskort, weekend: 450 kr

Sæsonkort, ubegrænset: 5500 kr

Der ligger også flere kabelparker fordelt rundt om i landet. Bl.a. ligger der en stor kabelpark i Hvide Sande.

Havnebadene Islands Brygge og Fisketorvet

I havnebadene på Islands Brygge og ved Fisketorvet er der også rig mulighed for at få trænet sin freestyle teknik. Havnebadet ved Fisketorvet byder på udspring op til 3m, mens Islands Brygge havnebad har udspringstårn op til 5m. Rigelig højde til at træne freestyle teknik, have det sjovt og få sig en ordentlig maveplasker. Det er gratis at benytte havnebadene som har åbnet fra om formiddagen til kl. 19 om aftenen. Der har endnu ikke rigtigt været kø ved udspringstårnene, så man kan springe lige så meget man vil i havnebadene.

Nørrebro Trampolinklub

Jeg undersøgte muligheden for at starte i en trampolinklub, som uøvet. Muligheder for start i trampolinklub er begrænsede når man aldrig, har sprunget trampolin før. Der var intet hold, man kunne starte på. Hos Nørrebro Trampolinklub var det dog muligt at købe et 10-turs kort til åbne træningspas. En trampolinklub er et rigtigt godt sted at træne sin freestyle teknik. Man får en masse spring, kan få respons og tips fra trænere og samtidigt have det virkeligt sjovt.

Priser Nørrebro Trampolinklub:

10-turs kort: 300 kr

Skatepark Fælledparken

Europas største Skatepark er netop åbnet i Fælledparken i dag (18.juni, 2011 red.). Dele af skateparken er designet af de danske fænomen Rune Glifbjerg. Udover det har folkene bag skateparken i Fælledparken samlet de bedste folk fra det amerikanske kontinent til at bygge Europas største skatepark. Så er du god på et skateboard eller inliners er her nu rig mulighed for at få skatet en masse henover sommeren. Hvis fælledparken er for langt væk, findes der flere mindre skateparks rundt omkring i København.

Frederiksværk Vandrampe

I Frederiksværk ligger en vandrampe til ski. Du kan læse mere om vandrampen i Frederiksværk samt priser i Sommerski og freestyletræning i Danmark.

Det var nogle af de muligheder man har for at få trænet sit freestyle i København i løbet af den danske sommer. Der er masser af muligheder for at have en aktiv hverdag i den danske sommer. Så der er ingen undskyldning for at møde op til skisæsonen uden at være i form og ikke have trænet freestyle teknik.