Kajak i København

I den første omgang vil jeg kigge på at sejle kajak i København. Jeg har lige været ude og prøve, og det er en glimrende måde at komme ud i solen, ud på vandet og ud i naturen på (natur og natur, en sejltur inde i havnen, men alligevel).

Jeg havde ikke regnet med at det havde været svært at sejle kajak, men blev alligevel positivt overrasket over hvor nemt det er at komme fremad i kajakken. Der er naturligvis masser af plads til forbedring, men til en sidegeschäft kan man sagtens klare sig med basale egenskaber

Kajak-leje-københavn

Hvor kan man leje kajak?

Jeg lejede mine kajakker hos Kajak-leje.dk. Det var nemt, billigt og fik rigtigt god service fra de erfarne udlejere. Altid lækkert at få nogle gode råd med på vejen. Hvis ikke andet, så for at minimere chancerne for at blive gennemblødt, og i tilfælde deraf, vide hvad man skal gøre.

Se VM-kamp fra kajakken

Hvis du er lidt skarp på timingen kan du endda slå flere fluer med et smæk. Timer du det rigtigt, kan du udnytte chancen til at få de bedste pladser i vandkanten til de største VM-kampe på storskærm ved Islands Brygge. Det er værd at overveje. Svært at sige nej tak til VM-fodbold, motion og frisk luft på en og samme tid.

Kajak udlejning København

Det praktiske

Pris: 500 kr (2 kajakker i en hel dag)

Kontakt: 60152895 / leje@kajak-leje.dk

Adresse: Landvindingsgade 22

Leje inkluderer: Glasfiber kajak, pagaj, våddragt, redningsvest, vandtæt pose

Fantastisk beliggenhed lige ved vandet i Sydhavnen tæt på Københavns kanaler. Bedre kan det næsten ikke blive.