Vi fik filmet en del materiale nede i Hintertux, men indrømmet, ikke så meget, som vi kunne – Både pga. vejret og fordi vi alle sammen havde mest lyst til at bare at stå på ski, mere end noget andet. Der var dog mere end nok materiale til at den skadede Alexander Tyron har haft tid til at lave hele to video edits som du kan nyde her.

Han har fået lavet to meget forskellige edits, som skiller sig ud fra hinanden, men samtidigt begge fanger den gode stemning jeg oplevede dernede. Der er masser af good vibes og naturligvis også godt skiløb.

Bowling, beers and Betterpark Hintertux

Bowling, beers and Betterpark Hintertux! from Freeskiing.dk on Vimeo.

Riders.dk // Hintertux Sommershred

Riders.dk // Hintertux Sommershred from Riders.dk on Vimeo.

Jeg håber du nyder de to edits, nok ikke lige så meget som jeg vi nød at være på ski. Men jeg håber at det giver dig blod på tanden til næste sæson. Jeg kan personligt ikke vente med til at sæsonen går igang.