Der findes i Danmark enkelte muligheder for at klikke i skiene om sommeren. Der er en vandrampe i Frederiksværk, Indoorski i Rødovre og Århus. Her kan øve både ski- og freestyleteknik. Omend det er en noget alternativ måde at stå på ski, så er det jo altid sjovt at klikke i skiene. Her kommer lidt information om de steder, hvor man kan stå på sommerski i Danmark.

Cool Runnings Adventures, ski vandrampe i Frederiksværk:

Fra mit personlige udgangspunkt virker vandrampen i Frederiksværk, som det klart mest tiltrækkende sommerski alternativ i Danmark. Vandrampen i Frederiksværk giver mulighed for at køre på ski eller bobslæde. Vandrampen er designet med to forskellige hop, et til mere erfarne freestyle skiløbere samt et mindre hop til begyndere. Jeg har endnu ikke prøvet at stå på ski ved vandrampen i Frederiksværk. Det er dog helt sikkert noget jeg skal prøve inden sommeren er ovre. Prisniveauet er helt rimeligt, hvis man kan samle en større gruppe på max. 10 personer. Hvis man er en større gruppe, kan man kontakte Jens eller Anja Bolbjerg og forhøre sig om muligheder og priser.

Priser til vandrampe i Frederiksværk:

Priser for op til 10 personer

1 time : 1000 kr + moms
3 timer: 2000 kr + moms
5 timer: 3000 kr + moms

Du kan læse mere om vandrampen til ski på deres hjemmeside her.

IndoorSki

IndoorSki i Rødovre og Århus foregår i en hal på et rullebånd. Man kan i IndoorSki træne sin teknik på rullebåndet, som kan køre helt op til 100 km/t. Det kan være en god idé som opvarmning til skiferien at tage til IndoorSki og få genopfrisket den rette teknik med hjælpe fra uddannede skilærere. Grundlæggeren bag IndoorSki Rødovre, har sidste år i samarbejde med Jyllands Posten lavet en serie af videoguides til den rette skiteknik. Så der er ingen tvivl om at man kommer i gode hænder hos IndoorSki i Rødovre.

Priser IndoorSki:

Den grundlæggende pris er som følger:

En lektion:                            240 kr

Børn under 12 og studerende:  200 kr

Medlem af en skiklub:             185 kr

Der er dog penge at spare ved at tage afsted som en gruppe, være studerende m.m. Du kan læse mere om priserne hos IndoorSki her.