Andy Parry er, som nævnt, en del af Line Traveling Circus, som handler om nogle fyre der lever i bil og rejser rundt overalt i verden for at jibbe og være kreative på ski. Deres webisodes er kendt for at have et reality-TV inspireret indhold. Du får et indblik i deres hverdag i bilen og hvad de ligner finder underholdende på et givet tidspunkt. Udover det, så står Andy Parry naturligvis også fantastisk godt på ski og er en af de bedste til at køre på rails.

Line Skis på Windells 2011

Han har opfundet en masse tricks, som ingen andre ville have tænkt på. Derfor er han også kendt som The Wizard. Alle hans tricks får pisse seje navne, som man husker. Her er et lille udpluk af tricks han har opfundet: The Hippy Killer, Beowulf og Alien Grinds.

How to…. med Andy Parry 2

I videoen herunder kan du se nogle af hans kreative og selvopfundne tricks og få gode råd til skislides.

Andy Parry er, som mange andre amerikanske freestylere, født ud af østkysten og de mange små bakker med velshapede parker. Han har dog ikke stået på ski siden sin pure ungdom. Han startede først med at stå på ski, da han var omkring 13-14 år. Han har dog efterladt østkysten og bor nu i Salt Lake City, hvor han ligger og lapper i Park City, hvis ikke han er ude med Traveling Circus. Hvilket er det meste af tiden.

Traveling Circus i Europa

Et af de bedste Traveling Circus episoder, og det siger ikke så lidt. De har lavet mange gode episoder og deres lyst til altid at stå på ski er smittende og inspirerende.

Hold øje med Andy Parry og lad dig underholde. Han er altid god for et godt grin og masser af selvopfundne tricks.

Andy Parry ski jib