Chris Logan er en relativt ny stjerne i freeskiverdenen. Han slog igennem i Level 1’s Eye Trip for to sæsoner siden og har efterfølgende haft travlt med at konkurrere til X Games og filme med Level 1. Han har siden sit gennembrud også lykkedes med at komme på flere backcountry ture, hvor han har filmet nogle af de fedeste backcountry booters de seneste par år.

First hit på monster kicker

Quarterback og skier

Som mange af de andre unge freestylere er Chris Logan også opvokset på østkysten, hvor han som barn og teenager lå og konkurrerede mod Parker White, som nu er en af hans bedste kammerater. Han kørte meget pukler og aerials, inden han tog skridtet til snowparken og freestyle. Ved siden af spillede han også amerikansk fodbold på ret højt plan og var QB for hans high school.

Flere store kickers

Meget konkurrenceminded

Han kommer ud fra en skigal familie, hvor storebroren også bor i Mammoth sammen ved Chris Logan. Lillesøsteren er således også et kæmpetalent, som konkurrerer både i slopestyle og pipen til X Games og Dew Tour. Chris Logan har altid været aktiv på konkurrence scenen, men de seneste sæsoner har det også været vigtigt for ham at få en masse skud hos Level 1 og få en større del i deres årlige film.

Joss Entry

Chris Logan
Chris Logan kører for Orage, Rossignol, Skullcandy, Kooter Brown, Electric, Discrete Headwear og Mammoth Mountain