Som mange af de andre prominente freestyle skiere er Kieran McVeigh født og opvokset på østkysten. Han er fra Middlesex i Vermont og han siger selv at de isede bakker har lært ham en masse. Tør man prøve nye tricks på forfærdelig sne, tør man forsøge sig med nye tricks overalt. Han er en ung knægt, som fortrinsvist dominerer rails og boxe. Hans helt unikke stil, gør at man husker ham.

McVeigh og Spriggs på Mt. Hood

Tail presses som bare fanden

Kieran har nok de flotteste og mest stilede tailpresses i gamet. Han kombinerer dette med flydende stil, som får alle hans tricks til at se lette ud, selv når de er teknisk uhyggeligt svære. Hans surface swaps, på selv tekniske rails, ligner noget som alle ville kunne klare. Det er en fornøjelse at se på. På nuværende tidspunkt har han ikke slået igennem på den helt store scene. Jeg forventer dog at det store gennembrud kommer snarligt, da hans enestående stil passer perfekt til det store lærred.

New Intel

Kreativ tilgang

Som du kan ses i nedenstående video, er der mange muligheder for at variere sine tricks på selv et simpelt rail. Og det gjort med samme steeze, som han viser på ethvert hit.

11 på

War of Rails

Kieran McVeigh Mt. Hood