Den 24-årige skier fra Sun Peaks i British Columbia i Canada har netop afsluttet sin første tur med Salomon Freeski TV, så til næste år kan vi forvente at se meget mere til Kieran Nikula i en eller flere episoder fra den nok bedste webserie på internettet. Kieran bor nu i Pemberton, BC som ligger tæt ved Whistler og han har derfor noget af verdens bedste terræn at øve sig i.

Kieran Nikula sæson edit 2012

Internettets bedste skier

Han forsøger at excellere i flere forskellige former for freeskiing. Han kører alt fra urban til powder, og filmer det hele. Dette er også grunden til at han er Den bedste skier på internettet. Det var en konkurrence, som blev opsat af Newschoolers.com, hvor folk skulle konkurrere i syv forskellige discipliner og indsende videoer. Udfra stemmerne ville det blive valgt hvem der var den samlet set bedste. Kieran stillede op i 6 kategorier og vandt 5 af dem. Det var dermed ret oplagt at han vandt konkurrencen.

Backcountry edit

På ski fra barnsben

Han voksede op med skiracing, men efter at have skiftet den verden ud med freestyle i midten af hans teenage år er det kun gået én vej, og det er op. Hans stjerne i miljøet fortsætter med at vokse og det forventes at vi kommer til at se mere til Kieran Nikula i de næste par sæsoner. Det er en fornøjelse at se en skier, som omfavner alle aspekter af freeskiing og forsøger at være så alsidig som muligt.

Der er en stor fremtid i vente for Kieran Nikula.

Slopestyle edit

Kieran Nikula powder