Urban skier med stort U

Shea Flynn er udelukkende en urban skier. Al hans footage finder sted i bymiljøet og her dominerer han således også stort. Han har ramt nogle enorme, tekniske og yderst skræmmende spots de sidste par år. Shea Flynn er 23 år gammel og er letgenkendelig med et kæmpestort skæg. Født ud fra østkysten er han vokset op med isede pister og masser af rails. Han har i de senere år haft fulde parts i filmene fra Stept Productions. Og han er ikke fan af at blive kaldt “Jib skier”.

Weight segment

Freestyle skiing

Shea Flynn synes det er fedt at slopestyle og halfpipe er kommet med til OL, men han har absolut ingen planer om selv at tage med. Han ser sig selv som en ukonventionel skier, som vil bruge tiden på at udtrykke sig selv gennem sine filmsegmenter i et urban miljø. Hans inspiration kommer fra andre sportsgrene og især fra musik og den stil som musikerne bringer til scenen og deres musik.

K2 Factory Team

Han er netop blevet en del af K2’s Factory Team for de helt store navne, og han nævner selv Pep Fujas, som en af hans største idoler fra barndommen grundet hans meget stilede skiløb. Shea Flynn er en af de helt store drenge på skiscenen og har styr på sine urban features. Han tager også ofte en masse stores crashes, men det er en del af livet som urban skier.

Visualiserer det værst tænkelige

Han siger selv at han mens han skovler og gør klar til at ramme et urban spot, bruger han rigtigt meget tid på at visualisere hvad der kan gå galt. Hvilket er en skræmmende og meget vigtig del af at ramme et urban spot. Når et spot er valgt holder han sig til det, og vil helt sikkert ramme, railen gappet eller hvad de nu har valgt.

Hold øje med Shea Flynn i næste års Stept Productions film. Han vil helt sikkert have fundet på noget nyt og sjovt at vise frem.

Shea Flynn profil