Udover at være professionel Big Mountain skier og BASE Jumper, bruger Suz også sin tid på andre livstruende aktiviteter som Wing-suit flying, Skydiving, Speed flying, Mountain bike, klatring og noget så afslappende som Yoga. Hun er i øjeblikket også den eneste kvindelige udøver af Ski-BASE, hvor man kombinerer skiløb og BASE jumping. Alt i alt er hun rimeligt gnarly.

Baggrund

Hun er født i 1986 og opvokset i Salt Lake City, Utah. Her fandt hun glæden ved al outdoor sport og faldt især over adrenalin pumpende sportsgrene. Da hun er en hamrende god skiløber er hun team rider for to forskellige ski resorts, nemlig Alta i Utah og Silverton i Colorado. Hun er kendt for at stompe store airs og lave gigantiske flip udover klipper og naturlige hits.

Suz Graham – Enorm backflip

Dobbelt back til Cold Rush

Ved præcist 3:05 kan du se Suz Graham forsøge på en dobbelt backflip til Red Bull Cold Rush.

Stunt double for japansk musikvideo

Som professionel sportsudøver, skal du nogen gange gøre nogle lidt anderledes ting for at få økonomien til at løbe rundt. Suz Graham har været stunt double i en japansk musikvideo, hvor hun skulle Ski-BASE ud fra en valgfri klippe i Alaska. Ifølge Suz betaler Hollywood også langt bedre end skiverdenen, hvilket ikke er så overraskende.

Den japanske musikvideo

Vi kan kun tage hatten af for Suz Graham. Hun er super inspirerende og formår at kombinere nogle af de mest nervepirrende actionsportsgrene. Indtil videre er det gået godt, og vi håber at det forbliver sådan. Samtidigt glæder vi os til at se masser af massive Seth Morrison backflips udover klipper.

Suz Graham skier