Med den store GoPro har oplevet i løbet af den seneste vinter med det banebrydende GoPro HD Hero2, har GoPro sørger for at udvide deres sortiment af accessories. Det giver utroligt mange muligheder til at fange både små og store oplevelser på video.

Håndledsmount

Håndleds mountDette GoPro HD Wrist Housing gør det muligt at spænde sit GoPro rundt om håndledet, på cykelstyret, på sine kite eller hvor man ellers kan finde på at bruge kameraet.

HD Wrist Housing gør det nemt for dig altid at have dit GoPro ved hånden. Leger du med tanken om at prøve dine grænser af med bungyjump eller skydiving, så er GoPro HD Wrist Mountet perfekt til at fange det på film. Der er så mange muligheder, at kun fantasien sætter grænser.

Fang bølgerne på board og på film

Med GoPro Surf Expansion bliver det ikke nemmere at fange dit eget surfeventyr på film. Sæt dit GoPro fast på surfboardet, indstil vinklen og du er klar til at filme. Surf videoer er måske endnu populære end ski/snowboard videoer. Det ser vildt fedt ud når det rolige board skærer sin vej igennem en vild bølge med en flot blå himmel i baggrunden.

Bare se videoen her:

For at være sikker på ikke at miste dit GoPro HD Hero2 under surfturen, så husk en GoPro Floaty Backdoor. Den ekstra store bagdør vil holde kameraet flydende, hvis det skulle falde af.

En ekstra vinkel på dine videoer

Med et ekstra GoPro HD Hero kamera, kan du nemt få en ekstra vinkel på dit kamera. Forestil dig en tur på MTB, hvor der kan skiftes mellem video set styret, fra hjelmen eller et kamera som ser bagud. Det giver en fed effekt til videoerne og du kan være sikker på at al action er fanget. Med det originale GoPro HD Naked slipper du for at få dobbelt op op en masse mounts, her får du blot det allerhøjest nødvendige.

GoPro HD naked hero kamera

Stativ til GoPro HD Hero2

Stativ til GoPro kameraMed et stativ til dit GoPro Kamera kan du udforske kameraets mange muligheder endnu mere dybdegående. Det smarte og nemt anvendelige Xsories Big U-Shot, som sammenklappet blot måler 22,2 cm og udfoldet hele 95,9 cm. Dermed kan du bruge GoPro kameraet til at filme mere som et regulært kamera og derigennem udnytte flere kameraets mange muligheder og ekstraordinære indmad. En fed accessory til enhver GoPro entusiast med en filmmand i maven.

Dette er kun begyndelsen, der findes langt mere ekstraudstyr til dit GoPro HD Hero2. Hos Blacksnow.dk kan du få alt til dit GoPro.