Sæson & Film

I underkategorierne, henholdsvis “St. Anton sæson” og “Freeskiing.dk skifilm” kan du følge med i hvad Freeskiing.dk’s udsendte Martin Schøber laver i St. Anton am Arlberg i løbet af hans sæson. Kategorierne vil løbende blive opdateret med billedopdateringer, blogindlæg og videoedits. De to kategorier vil helt sikker bliver fyldt med spændende materiale, både historier fra bjerget og fra livet som skibums i St. Anton.

Alle Freeskiing.dk’s egne videoedits, både skifilm og andet blandet materiale ligger samlet på vores Vimeo profil: Freeskiing.dk Vimeo.

Blogindlæg og billedopdateringer kommer ind under kategorien St. Anton Sæson.

Video edits og andet videomateriale fra St. Anton kommer under kategorien Freeskiing.dk film.

Mads’ blog fra Whistler Blackcomb i Canada kommer under Kategorien Whistler sæson

Ellers så er det bare at følge med herinde på siden. Martin vil gøre sit bedste for at du kan blive underholdt med både action og sjove oplevelser fra sæsonen i St. Anton som skibums.

På freeskiing.dk finder du alt om skiløb fra mange forskellige aspekter. Sæt dig ind i et væld af skiscenarier fra folk der selv har prøvet strabadserne, i en underholdende blanding af læring, oplevelser og sjov. Søger du ydereligere underholdning under din skiferie eller i ventetiden op til din skiferie, kan du prøve et af de mange online spil hos det hurtige og sikre casino, Betway. Her kan du både finde mange flere store velkomstbonuser som ny spiller, samt opsamle loyalitetspoint som garvet bruger, hver gang du spiller på et hvilket som helst spil online.

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.