Rendl Park, som bliver lavet af Q-parks, er færdiggjort endnu. De er snart færdige med medium linien, men der har endnu ikke været nok sne. Så der er kun et par bokse og nogle mindre kickers. Brugte derfor det meste af tiden på at køre en linie med 3 boxe. Den første startede med en blød runding op ad, nr. 2 var bare lige og 1 m bred. Den sidste knækkede midtpå og gik nedad det sidste af boxen. Har endnu ikke fået købt mig et par parkski, ingen af udlejningsforretninger har nogen de vil sælge til mig billigt. Så medmindre jeg finder et godt tilbud i Zillertal ser det ud til at jeg må vente til senere på sæsonen, eller ofre flere penge end jeg først havde tænkt mig.

Men på boxene øvede jeg mig mest på at få noget spin på. Har ikke kørt meget box sidste år, så startede ret meget fra scratch med at lave 180 på boxen. Sådan gik det de mange første gange, men fik luret lidt teknik af ved to lokale, som kørte ret godt på box og det endte med at jeg på den første og sidste box fik sat nogle 540’er på boxen. Ville virkelig gerne have haft den sidste halve rotation med. Det lykkedes dog ikke inden vi smuttede ned for at se finalerne af Red Bull Hüttenrallye 2010, resultater herfra kommer på siden indenfor kort tid. På mit sidste gennemløb fik jeg også sat en meget sketchy 360’er, alt for bagvægt og dårlig stil. Dog godt tilfreds da det var sæsonens første forsøg på 360.