Skiferie i Åre

En skiferie i Åre i skiområde byder på mere end 90 km af de bedste pister. Længste nedfart er over 6km lang. I Åre er der 40 lifter som servicerer de mange turister. Åre er et stort skiområde og tiltrækker mange folk. Især mange freestylere tager til Åre for at køre i deres fantastiske snowparker.

Skiferie i Åre

Hvis du tager på skiferie i Åre, har du 5 skiområder at vælge mellem. De har alle deres styrker og svagheder, men fælles for dem alle er at du får alt på et liftkort. Det giver masser af muligheder for at variere dit skiløb, på trods af Åre skiområde er en del mindre end de store skiområder i alperne. De mest udfordrende pister findes omkring Åre by. Det er også her, der er mest gang i byen om aftenen.

Åre skiområde for børn

Men Åre skiområde har noget for alle. Åre Bjørneland har udfordringer og legemuligheder for de allermindste. Ellers er her masser af begynderpister, hvor alle kan føle sig godt tilpas. På skiferie i Åre skiområde er der plads til hele familien. De 5 skiområder hænger ikke alle sammen, men er nemt tilgængelige. Tegesfjäll skiområdet og Duved skiområde hænger sammen. Det ligger 13 km væk fra Åre by skiområdet, som har den største samling af pister.

Åre offpiste

Åre snowparker

Åre skiområde er muligvis Skandinaviens bedste skiområde, men kun du kan vurdere om det passer, hvis du tager på skiferie i Åre.

6-dages liftkort til Åre: 1520 SEK

skirejse åre

Åre pistekort:

Åre pistekort, skiferie, Åre, sverige

 Tilbage til skiferie i Sverige

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.