Oure Sport og Performance er en af landets største skoler og inkluderer efterskole, gymnasium og højskole. Skolen har et stærkt fokus på sport. For ski- og snowboardentusiaster er det især deres højskole tilbud, der er rigtigt interessant.

Højskole sæson med Oure

Det er nemlig muligt at tage på skisæson med Oure højskole. Du kan både bruge højskoleopholdet til at tage din BSI-uddannelse, blive en bedre freestyler eller forbedre dit skiløb i offpisten. Uanset hvad du er til, så findes der en mulighed. Undervisningen vil være mangfoldig og både foregå hjemme på Oure og en del uger nede i alperne. Hovedsageligt i Alpe d’Huez, hvor de har deres eget hotel.

Bonus: Vi har netop besøgt Oure i Alpe d’Huez – Læs alt om vores oplevelse i skiområdet her

alpedhuez_8

Det rigtigt interessante

Den mulighed, som jeg personligt finder mest spændende er uden tvivl deres PSI-linie, hvor man gennem arbejde på hotellet, får betalt sit højskoleophold og undervisning, samtidigt med at man får praksis erfaring med undervisning af elever og en række pædagogiske værktøjer. Derudover får du lov til at stå en masse på ski for dig selv og få et stærkt sammenhold med en gruppe mennesker, som du vil komme rigtigt tæt på gennem dagligt skiløb, arbejde og fester. Det er som et sæsonliv på højskole.

Det er naturligvis ikke alle, som kan få denne unikke mulighed, men har du din basale skilæreruddannelse og et ønske om at tage det videre, så kan du ansøge om at blive en del af PSI holdet og måske få lov til at komme med på højskolesæson i Vaujany.

alpedhuez_10

En anderledes mulighed

Er du lidt i tvivl om, hvordan du vil klare dig i løbet af en sæson? Eller nervøs for om du kommer til at kede dig for dig selv inde på værelset? Så kan Oure højskole være noget for dig. Det kombinerer en masse sikkerhed, med ekstremt brugbar træning af kvalificerede instruktører, som udover at være ekstremt dygtige skiløbere også er hyggelige mennesker, med en god pædagogisk ballast.

Vil du gerne forbedre dig og blive en bedre skiløber, uden at det hele skal gå op i fest, ballade og hat og briller, så kan Oure højskoles skilinje være noget for dig.

Video

[video_lightbox_youtube video_id=oPg8dqD4Qnc width=1000 height=730 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2015/02/Oure-BSI-ski.jpg]