En af medstifterne bag Black Crows, Bruno, var tilstede ved skitesten og indvilligede i at lave en kort præsentation af hvad Black Crows står for.

Black Crows ski

Black Crows producerer ski hovedsageligt til freeridere og freestylere. De ønsker dog at lave ski som kan bruges til alle forhold og har derfor til denne sæson også en downhill ski. Alle deres ski er let genkendelige med et meget minimalistisk design. Tidligere har deres ski haft en meget traditionel opbygning, men til denne sæson har Black Crows også lavet en super bred ski med masser af rocker, Black Crows Nocta. En ski jeg fik mulighed for at teste under super forhold, med masser af powder og forholdsvist god sigtbarhed. Det var en rigtigt fed ski, som var reaktionsstærk og gav med dens 125mm talje masser af opdrift.

Black Crows ski samling

Samling af de mange flotte Black Crows ski

Efterfølgende testede jeg Black Crows Sevun, en meget aggressiv og stor ski, som krævede mange flere kræfter at køre. Skien var virkeligt kraftfuld og vil kunne køre igennem alt, i alle forhold. Sidst på dagen testede jeg Black Crows Corvus, som er deres oprindelige ski. Den var en fornøjelse at køre. En bred allmountain ski, som er nem at køre, men stadig kraftfuld og kan bruges alle dage. Især hvis man er lidt usikker på forholdene, vil Corvus’en være et godt valg.

Anden dagen

På andendagen afprøvede jeg Corvus skien i dens længste version 196, en ski med masser af power og hurtige reaktioner. Det bedste ved andendagen var dog at kunne køre en hel del ture med en af stifterne af Black Crows, Bruno. Han har levet de sidste 20 år i Chamonix og han var en virkeligt god skiløber. Selvom han påstod han var gammel, øm og ude af træning holdte han er ekstremt høj tempo og god stil, uanset terrænet. Han var en dedikeret skiløber, som vidste utroligt meget om bjerge og sne. Samtidigt så fandt vi nogle linier, jeg ikke tidligere har kørt i St. Anton.

Det var fedt at teste de mange forskellige og gode ski til Black Crows skitest.

Du kan læse mere om Black Crows på deres hjemmeside, hvor de løbende opdaterer deres blog.