For især skiløbere og snowboardere har den uberørte sne i afsidesliggende områder haft en dragende effekt. Disse to aftener med fokus på lavinesikkerhed, henvender sig derfor specifikt til skiløbere og snowboardere, som gerne vil beriges med viden om udstyr, sikkerhed på bjerget, genkendelse af farer i terrænet og den menneskelig faktor i relation til en faresituation.

Formålet er at lære dig, hvordan du kan rykke dine egne grænser, uden at overskride de selvsamme. Uanset hvor god en skier eller snowboarder du er, eller hvor avanceret udstyr du har, så er dit hoved og din viden stadig det vigtigste værktøj.

North avalanche safety tour danmark

Til dig som gerne vil dette her!

International bjergguide Søren Svinth

Den internationalt autoriserede bjergguide med tonsvis af erfaring, Søren Svinth, giver sine bedste råd omkring lavinesikkerhed. Han vil gennemgå de forskellige lavinetyper og forklarer, hvordan man kan minimere sine risici ved at læse terrænet og lære at undgå laviner. Han vil også fortælle om, hvad man gør i tilfælde af at man bliver fanget i en lavine.

I løbet af aftenen vil du kunne se den nye The North Face ABS-rygsæk og der bydes efterfølgende på både mad og drikke.

Der vil også blive dystet om fede præmier i løbet af aftenen: Skitøj fra The North Face og Patrol 24 ABS-rygsækken.

Obs! Der er et begrænset antal pladser.

TID OG STED:

Århus

21. november, kl. 18.30

Skiing of Denmark, Åboulevarden 45 – Århus

+45 86132090

København

28. november, kl. 19.15

The North Face Store Fields,

Arne Jacobsens Allé 12 – Fields, København

+45 32625150

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer I programmet. Kontakt butikken i hhv. Århus og København for yderligere info.