Vi har tidligere skrevet om de nye tiltag til freestyle DM 2015. Det kan du læse om i artiklen her.

Nu er tilmeldingen åben (du finder linket nederst i artiklen), så du kan være med til eventet og få en masse timer på ski, samtidig med at du ser det bedste den danske ski- og snowboardscene har at byde på. Og så er det ikke engang dyrt. Absolut win-win.

Thomas-trads

Freestyle DM 2015 FB-begivenhed

Lidt info om turen til Freestyle DM 2015

Bustur

Den lange tur:

Lørdag aften den 28. feb tager bussen af sted mod Ringkollen fra Forum st. (KBH) kl. 22.00. Husk at være ved bussen kl. 21.30. Bussen ankommer til Ringkollen søndag morgen, således at du kan komme på ski eller snowboard med det samme. Søndag den 08. mar kører bussen tilbage til Danmark og ankommer til Forum st. natten til mandag.

Den korte tur:

Torsdag den 05. mar til Søndag den 08. mar – Transport info her

DM-ski-+-board

Bolig

Du kal bo på Comfort Hotel Ringerike i byen Hønefoss som ligger ca 10 km fra Ringkollen Parken. Du vil bo på fire- eller tomandsværelser sammen med andre deltagere efter ønske. Om morgen vil bussen transportere dig til parken og om aftenen vil den transportere dig tilbage. Du vil blive informeret om afgangstidspunkterne.

Mad

Morgenmad er inkluderet i prisen. Til frokost kan du købe mad i Ringkollen parkens kantine, eller nyde den madpakke du har smurt. Aftensmaden fungerer som tilkøb til DM turen. For DKK 700,- kan du få aftensmad hele ugen. Vi anbefaler at købe aftensmad som tilkøb, da der ikke er mulighed for at lave aftensmad på hotelværelserne og da det er meget dyrt at gå ud og spise på restauranter i Norge. Der vil være gratis frokost-BBQ under Big Air og Slopestyle konkurrencerne.

freestyle-dm

Nightriding

De dage der er night riding vil bussen køre hjem til hotellet mellem eftermiddags riding og night riding således at du kan få aftensmad. Dette gælder dog ikke på Big Air og Slopestyle konkurrence-dagene, da aftensmaden her vil blive bragt ud til Ringkollen parken.

Aktiviteter

DM vil organisere en bowling aften og en svømmesession til en formidabel pris, som vi opfordrer alle til at deltage i.

After parties

Festerne vil blive holdt på en bar/diskotek i Hønefoss. Alle over 18 år må danse med natten lang.

Tilmelding

Du tilmelder dig Freestyle DM 2015 i linket her. Uanset om du er snowboarder eller skier, så opfordrer vi dig til at være med og have det sjovt!