# 1 Salomon Suspect

Salomon Suspect fortsætter med at være de bedste i år igen, med utallige første pladser. Skiene bliver brugt af store freestylere som Bobby Brown og Sammy Carlson. Skiene er utrolig stabile og har en meget lille sving vægt, derudover er kanterne blevet yderlig forstærket, så du kan køre på bokse og rails dagen lang. Skienes træ-kerne er ren magi på store hop.

Dimensioner:

Bredde: 122/85/115mm

# 2 Völkl Ledge

Völkl Ledge er en smule smallere, og ikke helt så aggressiv som storebroren Völkl Wall. Den er lavet til at udforske parken. Skiene har en symmetrisk side udskæring. Den er ideel for en skiløber med appetit for progression.

Dimensioner:

Bredde: 111/84/111 mm

#3 Völkl Wall

Völkl Wall kommer ikke som nogen overraskelse på en flot tredje plads. Völkl har virkelig formået at lave en god parkski. Skiene har et perfekt symmetrisk sidecut, og konstruktionen er utrolig stærk. Skiene er utrolig hurtig reagerende og meget lette, der gør den utrolig legefuld.

Dimensioner:

Bredde: 115/87/115 mm

# 4 Atomic Punx

Atomic har virkelig lavet en god stabil parkski. Trækernen er utrolig solid, og kanterne er utrolig solide. Skiene er utrolig lette, og meget forudsigelige.

Dimensioner:

Bredde: 110 / 82 / 110 mm

#5 Salomon Twenty-Twelve

Skiene har meget rocker i forholdet til resten af konkurrenterne. Skiene har en utrolig solid kerne, der gør den utrolig hurtig og sensitiv. Der er utrolig mange fede forbedringer i forholdet til sidste års model. Skiene er meget fleksible, og det gør at den er utrolig god at lege på.

Dimensioner:

Bredde: 123/91/116mm

# 6 Armada AR7

En utrolig fed ski, der er kommet nogle få justeringer i forholdet til sidste års model AR6. Den har fået en stærkere kerne, samt at siderne er blevet yderlige forstærket. Den har en meget lav svingvægt, hvilket gør den utrolig hurtig. Den er meget populær hos en del af verdens bedste freestylere, og det er ikke uden grund at den er så populær.

Dimensioner:

Bredde: 118/85/108 mm

# 7 Rossignol S4 jib

Her har vi guldmedalje vinderen i X-games 2010/2011. Franskmanden Kevin Rolland stod øverst på podiet med denne ski i hænderne. Det er virkelig en god park ski, der er utrolig let og reagerebar.

Dimensioner:

Bredde: 116 / 84 / 109 mm

# 8 Armada Halo

Her er virkelig en parkski med unik rocker. Den er konstrueret på en helt unik måde, der gør den utrolig god på bokse og rails. Den er lavet med en helt ny 5 dimension EST park rocker konstruktion.

Dimensioner:

Bredde: 95 /112 /82 / 101 / 86 mm

# 9 Scott Punisher jib

Scott Punisher bliver brugt af en af de største, nemlig Tom Wallish fra Level 1. Skiene er utrolig godt konstrueret, der gør at de kan tåle en del tæsk på boksen eller railen. Den er konstrueret med en Full-woodcore samt en perfekt sandwich konstruktion, hvilket gør den utrolig aggresiv og giver den en hurtig respons.

Dimensioner:

Bredde: 128 / 89 /115 mm

# 10 Dynastar 6th sense Superpipe

Dynastar har altid haft ry for at lave utrolig stabile ski. Og 6th Sense superpipe er bestemt ikke en undtagelse. Det er virkelig en god solid ski, med et vertikal sidewall, der gør at skien er virkelig stiv og solid.

Dimensioner:

Bredde: 112 / 78 / 102 mm