Hvis ikke du har for travlt med at tjekke de seneste Unibet odds på Champions League semifinalerne, kan du tage et blik på fem af de bedste ski destinationer i Europa.

Interlaken, Schweiz

Interlaken er en helårs ski destination for skiløbere på alle niveauer. I vintersæsonen giver Interlaken adgang til Jungfrau regionen som byder på over 200 km pister. Omgivelserne I det schweiziske ski paradis er udsøgte med panorama udsigt over den smukke natur.

Interlaken skiområde
Kort over Interlaken skiområde

Zermatt, Schweiz

Zermatt er et ski resort I de schweiziske alper som hovedsageligt tiltrækker det lidt modnere publikum når det kommer til sportsferier. Pisterne I området er varierede og omgivelserne er fantastiske. Udover det er byen I sig selv yderst charmerende da det er en gammel bjergby med sin egen atmosfære, charme og personlighed. Ydermere, er Zermatt blevet kåret til at have de bedste ‘bjerg-restauranter’

Saalbach-Hinterglemm, Østrig

Det østrigske resort er kendt for at give adgang til over 200 km pister. Selvom sceneriet ikke er så udsøgt som de to ovenstående resorter er Saalbach-Hinterglemm stærk på andre områder f.eks. er der I højere grad budget hoteller og vandrehjem. Nattelivet på dette resort er intet mindre end spektakulært hvilket højst sandsynligt er grunden til at netop dette resort er en favorit blandt de yngre skiløbere.

Lapland, Finland

Lapland som er det eneste skandinaviske ski område på listen byder ind med andre fordele end de ovenstående områder. Dette område er perfekt for skiløberen som sætter pris på natur og at bo I hytte fremfor hotel eller vandrehjem. Udover at løjperne er på højeste niveau og at der er sne garanti kan man måske også være heldig nok til at se nordlysene eller måske endda julemanden da han jo er fra Lapland. Lapland er anbefalet for de der påskønner den nordiske natur og ekstraordinært lange pister.

Lapland ski Finland
Alternativt skiløb i Lapland

Courchevel, Frankrig

Courchevel er del af Trois Vallées som er det største ski område I verden. Courchevel er for de der ønsker luksus på skiferien da dette resort tilbyder intet mindre end seks Michelin restauranter og hoteller på første klasse. Courchevel er general opfattet som det mest eksklusive ski resort I Trois Vallées da det udover de mange luksuriøse faciliteter også har sin egen lufthavn – hvilket måske er det der har gjort stedet til en favorit bland jetsettere.