Flachauwinkel snowpark:

Absolutpark i Flachauwinkel er utroligt stor. Snowparken består af over 70 elementer, hvor halvdelen er tilegnet de øvede freestylere. Resten af snowparkens elementer fordeler sig ligeligt mellem begynderniveau og ekspertniveau. Snowparken har mange fede og udfordrende jibs, bl.a. en staircase, en mailbox og en jumpbox. Samtidig byder snowparken på en halfpipe, hvilket kan holde selv den hårdeste freestyler godt underholdt.

Flere store kickers sørger for at man kan få masser af airtime i snowparken. Snowparkens største styrke er dog de mange og varierende jibs. Disse holder virkeligt niveau og byder på udfordringer til alle. Flachauwinkel snowpark er helt klart et besøg værd, skiområdet har ikke så meget andet at byde på, men snowparken skal nok holde dig underholdt hele skiferien.

Events i Flachauwinkel snowpark: 07-08 jan. Jib King, 29-30 jan. North Face Ski Challenge, 18-19 Feb. Pop N’Drop – The Qualification, 19-24 Marts Absolut Progression, 30 marts – 2. april Absolut Park Spring Battle

Her kan du læse mere om skiferie i Flachau.

Ischgl snowpark:

Ischgl  Xperia snowpark er den længste snowpark i Alperne. Snowparken strækker sig over 1,7 km og består af det øverste område Velill Area og det nederste område Idalp Area. Snowparken er enorm. Den består i alt af over 60 elementer, som er fordelt således at halvdelen af elementerne i snowparken er til begyndere. En tredjedel til de øvede freestylere og den sidste sjettedel er til snowpark eksperterne. Pga. af snowparkens lange udstrækning kan man få utroligt lange runs med masser af elementer.

For begyndere består det længste gennemløb af hele 21 elementer. Disse elementer er bl.a. rollers, boxe, spines og walls. For eksperterne og de øvede består det længste gennemløb af 18 elementer, bl.a. nogle meget store kickers, interessante jibs og en airbag! Alt i alt har Ischgl skiområde shapet en fantastisk snowpark, som vil holde alle udfordret i lang tid.

Events i Ischgl snowpark: 04-16 dec. Style on Art Sessions, 18 dec. Quicksilver Wir Schanzen Tour, 06-10 april Protest World Rookie Finals

Ischgl snowpark

Her kan du læse mere om Skiferie i Ischgl.

Kitzsteinhorn Snowparks:

Kitzsteinhorn snowparks består af 4 forskellige snowparks. Disse 4 snowparks i Kitzsteinhorn har i alt næsten 90 elementer, heriblandt en enorm Superpipe. Den ene af disse snowparks er lokaliseret på en Gletscher i over 3000m højde. Man kan derfor allerede køre snowpark i Kitzsteinhorn fra oktober måned. En god måde at varme op til den egentlige sæson. Foruden gletscherparken har Kitzsteinhorn Easypark, Centralpark og Railgarden. Disse parker indeholder elementer ligeligt fordelt mellem alle niveauer. Easy Park byder udover superpipen på masser af jibs og nogle medium kickers. Central Park har de sværeste rails og boxe og sammen med Gletscher snowparken de største kickers. Snowparken i Kitzsteinhorn ligger sammen med skiområdet i Zell Am See og er en af de største snowparks i Østrig.

Events i Kitzsteinhorn snowparks: 12-13 nov. Back On Board, 17-19 dec. Marker Völkl Youngblood Camps, 23-27 feb. Austrian Freeski Open, 25-27 marts X Override.

Kitzsteinhorn Snowpark

Her kan du læse mere om skiferie i Zell am See.

Mayrhofen snowpark:

Vans Penken Park i Mayrhofen er en meget professionelt shapet snowpark. Shaperne af snowparken holder sig i kontakt med de mange professionelle freestylere som bruger snowparken for at lave de bedste betingelser. Snowparken består af over 50 elementer, som er forholdsvist lige fordelt. Samtidig byder snowparken også på en halfpipe. Snowparken er lækkert placeret lige under en lift, som er lige så lang som parken og kører lige og parken. Derved kan mange følge de mange pros når de jibber snowparken og blive inspireret. Snowparken byder på masser af udfordringer fra store kickers, svære rails og walls til mindre kickers og nemme boxe. Der er noget til enhver, så man kommer aldrig til at kede sig i Mayrhofen snowpark.

Events i Mayrhofen Snowpark: 19-23 jan. Rip Curl Sista Sessions, 02-06 feb. Mayrhofen Freeski Open, 12-16 marts Wängl Tängl Ästiker Jäm, 03-10 Snowbombing

Her kan du læse mere om skiferie i Mayrhofen.

Mayrhofen Snowpark

Saalbach Hinterglemm snowparks:

Saalbach Hinterglemm skiområde byder på 2 snowparks i høj klasse. Den ene er Nightpark i Hinterglemm og den anden er Nitro Snowpark i Leogang. Dette er alt sammen indenfor et liftkort. Sammenlagt byder de to snowparks på næsten 80 elementer at lege rundt på. Som navnet antyder er snowparken i Hinterglemm oplyst om aftenen indtil 21.30. Disse to snowparker byder på masser af udfordringer uanset niveau. Der er flest jibs til de mindre øvede, samtidigt er der dog flest kickers og rollers til de mere øvede freestylere. I Leogang snowpark kan man få en linie med op til 11 elementer. Her er også en linie lavet med træ elementer, utroligt lækkert lavet. Samtidigt ligger snowparkens quarterpipe op af et chillout område, så man kan vise sig frem. Liftkortet til Saalbach Hinterglemm giver adgang til to snowparks i topklasse, uden tvivl en af de bedste områder for freestyleren i Østrig.

Events i Saalbach Hinterglemms snowparks: 13-16 jan. Nitro Girls Swup 2011, 11-12 feb. Glemm.Bang Slopestyle Contest, 05. marts Chill And Destroy Tour, Freeski, 11-13 marts Völkl Young Blood Camp, 18-19 marts. Österr. Slopestyle Meisterschaften, 01-03 Nitro Spring Camp

Saalbach snowpark

Her kan du læse mere om skiferie i Saalbach Hinterglemm.