Vi havde det fantastisk derovre – det kørte for os i parken, nye mennesker i vores hverdag, grineflip hele tiden og god hjemmelavet mad. Nye døre blev åbnet for os da vi besluttede at smide penge efter er helt specielt træner tilbud vi havde fået.

DJ og Isa

Konkurrencetid

Men tingene fik en drejning da Trine meldte sig til to store konkurrencer i Mammoth. US Grand Prix var den første og hun nød at være tilbage i konkurrence feltet. Efter 5 træningsture havde hun en skide uheldig landing hvor skien fangede kant og vred hendes knæ helt rundt, og der var ingen tvivl om hendes knæ var godt og grundigt smadret. Efter et ortopædisk knætjek blev hun sendt hjem til DK to døgn senere og det hele sluttede brat.

Video

[video_lightbox_vimeo5 video_id=121660886 width=1000 height=700 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2015/03/Trine-og-Isa-på-tur-Video.jpg]

Dominans til freestyle DM

Isabella shreddede videre i Mammorh en uge, hvorefter kursen blev lagt fordi DK. Først til DM på jib arenaen, og derefter videre til Norge/Ringkollen for at køre Freestyle DM! Der skulle findes en vinder af Skier cross, Big Air og Slopestyle, og der var ingen tvivl om at en hverdag i Mammoth er den rigtige opskrift på god træning – Isa tog guld i alle 3 discipliner!

Podie DM

Kæmpe tillykke! Nu skilles vi for alvor. Isa tager tilbage til USA og Trine har en operation, genoptræning og skole i kikkerten.

Bloggen kører videre! Stay tuned, we stay positive…

Læs mere på trinedj.dk/blog

Trine skade