Trine DJ Season edit 2015

Herunder kan du se hendes season edit og under videoen, kan du læse Trines egne ord omkring den frustrerende sæson.

[video_lightbox_vimeo5 video_id=134135862 width=1000 height=700 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2015/07/trine-dj-season-edit-video.jpg]

Sæson i Mammoth

Min sæson startede 2. december og sluttede 2. februar, cirka 5 måneder før tid. Destinationen var Mammoth Lakes i Californien, hvor jeg boede med Mammoth Seasonaires (kan klart anbefales). Pga. ekstrem sne mangel nåede jeg desværre ikke at opleve de 9 forskellige snowparker samt pipes som de ellers er kendt for, men de obstacles der var køreklar er de skarpeste og bedst shapede jeg har prøvet! Startede stille og roligt ud og kom rigtig godt i gang med at køre sikkert og lege rundt med den fedeste mave fornemmelse.

Store konkurrencer

Jeg blev tilmeldt US. Grand Prix og Revolution Tour, som er en store Slopestyle konkurrencer, der kom til Mammoth. Under træningen mistede jeg kontrollen på en stor canon tube (se det i filmen) og rev begge korsbånd og inderste ledbånd i knæet. Sæsonen sluttede brat, og har nu haft en vild men dansk sommer, med skinne på benet 24/7. Er lige blevet opereret, starter fuldtids skole på KVUC og en genoptræning der sparker røv det næste år. Kan ikke vente til at klikke i skiene igen. Længe leve tålmodighed.

Læs mere om mine oplevelser, træning, hverdag og skade på trinedj.dk/blog eller følg med på instagram @trine_dj

Vi ønsker dig god bedring – og håber du kommer tilbage til skiene så hurtigt som muligt.