Ugen der Gak

Kan du ikke huske hvad Ugen der Gak var? Så synes jeg lige at du skal gensende 6 min af Ugen der Gak fra 1995 med folkehelte som Michael Meyerheim, Erik Clausen og Mette Lisby.

Tilbage til naturen med Parker White

Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi her hos Freeskiing.dk er store fans af Parker White. Men at sige at heliskiing, bajere og spejlæg er “Going Native” er vist lige at strække den. Tilgengæld er videoen stærkt underholdende og slutter med en stor dobbeltklippe i fladt lys.

Lindsey Vonn skadet igen

Vi er helt nede i kulkælderen. Lindsey Vonn har været så uheldig at styrte igen og har beskadiget sit knæ igen. Hun har delvist overrevet sit forreste korsbånd. Hvis ikke Lindsey Vonn kommer til OL, så boykotter vi det fuldstændigt! Ikke værd at se. Du kan læse mere om skaden i USA Today.

Mangler du musik til vinteren?

Så har vi hos Blacksnow.dk lavet en samlet liste over den bedste musik fra de sidste års skifilm. God inspiration til årets spilleliste på Ipod’en, hvis jeg selv skal sige det. Det er i hvert fald mig der har leget DJ, så regner ikke med at der mangler noget!

skimusik Blacksnow

Early season i Østrig

Det har allerede nu væltet ned med sne i Østrig. Jeg har været forbi nogle forskellige gletschere i november måned. Og selvom videoen måske viser noget andet, så har det hele ikke været fryd og gammen. Der har naturligvis været luksusproblemer som ingen sigt pga. snefald, så koldt at støvlerne har været svære at få på og at skibussen til Kaunertal gletscheren koster penge. Livet er hårdt i Østrig.

Dane Tudor kalder skade for “a blessing in disguise”

Vi er på ingen måde store fans af voiceover, billeder af folk der styrketræner i bar overkrop og close ups af pro skiers, som vågner i sengen. Dane Tudors nyeste video har det hele og kombinerer det hele i en stor pærevælling, så det bliver helt usmageligt. Det bedste er selvfølgelig den afsluttende kommentar. Storhedsvanvid er sjovt, men det her er bare dårligt og løgn.

De 10 mest sexede kvinder i freeskiing

Freeskier Magazine offentliggjorde i denne uge en artikel, hvor de havde fundet de 10 mest sexede kvinder i freeskiing. Vi er ikke 100% enig i bedømmelsen, men stor fan af billederne og artiklens fokus. Alle var dog ikke enige med os, og der gik lidt et ramaskrig igennem den kvindelige del af freeskiing. Forrest i kampen om kønnene, står pipeskieren Jen Hudak, som skrev dette meget lange, halvkedelige og ret usexede blogindlæg om at fokusere på kvindernes evner i stedet for deres udseende.

Maude sex freeskiing

Maude Raymond gør det også godt udenfor parken!