Ischgl i centrum

Ischgl har de seneste dage domineret mine youtube videoer. Først med den ekstremt underholdende video af en iset piste, hvor skiere såvel som snowboardere glider rundt uden nogen form for kontrol eller kantgreb.

Derefter med det mest forfærdelige reklamespot jeg til dato har set for et skiområde. Har virkeligt tænkt over det, men kan simpelthen ikke finde ud af hvad målgruppen for denne video er? Hvem ankommer lige til skiferien på en hest og klædt ud som en ridder.

Adam Delorme på Faction

Kongen af butters og presses er tilbage – nu på Faction Skis. Om han kører det ene eller det andet er ikke så vigtigt, hvis bare han bliver ved med at lave edits med Kyle Decker, så er vi tilfredse!

Miley Cyrus er the shit

Niklas Ericsson er åbenbart lidt en skjult Miley Cyrus fan. Om ikke andet, så har han lavet en fin imitation af hendes Wrecking Ball video på en ny feature i Park City. Som en sidebemærkning, så kan det nævnes at Miley Cyrus kommer til Danmark den 4. juni 2014.

Niklas ericsson

Freeskiing går kommercielt

Efter optagelsen af freeskiing til Vinter OL, ser det ud til at også atleterne kan mærke en stigende interesse fra firmaer og folk, som står udenfor skimiljøet. Tidligere på året var der et rail event på Times Square og nu er Kaya Turski med en forfærdelig rød reklame for Beats by Dre. Håber virkeligt at hun har fået mange penge for det.