SKIBOSS kører POW!

Tanner Hall har længe været i BC, og har samlet et fedt, dybt og ballsy GoPro edit, som optakt til den kommende Poor Boyz Productions skifilm. Vi er fans – og ikke bare fordi det er Tanner Hall.

DM i slopestyle

Der er blevet fundet en ny danmarksmester i slopestyle. Til Playground Snow Festival blev der i dag både kørt halfpipe og slopestyle finaler, hvilket i begge discipliner betød en nye danmarksmestre. Det skal nok få konkurrencen til at stikke af igen næste år.

I halfpipe vandt Mathias Veggerby og Laila Friis-Salling.

Slopestyle:

Herrer

  1. Thomas Trads
  2. Jacob Gramtorp
  3. Johan Duus

Damer

  1. Trine DJ
  2. Isabella Tvede-Jensen
  3. Malene Madsen

Video

Meget afklædt skikalender

Lech am Arlberg er ikke bare rige damer i leopardprint og hvide jakker med pels. Der er også kommet en særdeles afklædt, nogen ville måske sige sexet, ud af Lech.

Du kan købe skikalenderen her.

Vil du se behind-the-scenes (kan kun anbefales), så tag et kig på youtube videoen!

skikalender

Julia Mancuso interview

Den amerikanske skiracer Julia Mancuso, som udover at køre skidestærkt, hurtigt nok til at få en bronze i kvindernes super kombineret til OL Sochi 2014, også ser brandgodt, har haft en opvækst med marijuana sælgende far, bor på Maui og virker generelt ikke som nogen helt almindelig skiracemaskine.

Hvordan hun alligevel kan vinde, kan du læse i det spændende interview på Powdermag.com

Julia Mancuso OL

Superman frontflip i pukkelkonkurrence

Svenske Per Spett har stået for mit personlige højdepunkt so far under Vinter OL. Hans mega awesome superman front flip på den sidste kicker til pukkel konkurrencen, var latterligt sej.

Se det vanvittige frontflip her

Per Spett

Og så ser han mega sej ud!